Tribuna
Astra film
FC Hermannstadt: Jo Santos, croatul Plazonja și Opruț, ultimele achiziții
Ovidiu BOICA
12403 vizualizari
FC Hermannstadt: Jo Santos, croatul Plazonja și Opruț, ultimele achiziții

Echipa sibiană și-a asigurat serviciile lui Jo Santos, un jucător are a mai evoluat în Liga 1 pentru Politehnica Iași. O altă noutate este cea a lui Stjepan Plazonja, un atacant croat de 21 de ani ce măsoară 1,92 metri. FC Hermannstadt s-a întărit și cu Raul Opruț, un fotbalist tot de 21 de ani.
Plazonja a evluat până acum la echipele de juniori ale cluburilor Cibalia Jgd, NK Osijek și Dinamo Zagreb, iar la 19 ani s-a transferat la FC Koper. La FC Hermannstadt, Plazonja vine de la NK Kustosija Zagreb.
Brazilianul Jo Santos are 28 de ani și a evoluat la echipe din țara sa natală (Campinense, Esporte Clube Vitoria, Rio Preto, Sao Bernardo) și din Portugalia (Tondela, Freamude) înainte de a ajunge în Republica Moldova, la Zimbru Chișinău și Sheriff Tiraspol. Are în palmares 3 titluri ale Moldovei, toate luate cu Sheriff. În sezonul 2017/2018 a îmbrăcat tricoul Politehnicii Iași, după care s-a întors la Sheriff, iar în ianuarie 2019 s-a transferat la Ventspils, în Letonia.
Raul Opruț evoluează atât în banda stângă, cât și fundaș central. El a trecut pe la juniorii lui Chievo și Genoa. Anul trecut a făcut parte din lotul echipei Albissola.
Cei doi au fost folosiți de antrenorul Costel Enache în amicalul de astăzi, cu Csikszereda Miercurea Ciuc, câștigat cu 2-0.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia