logo
FC Hermannstadt - Gaz Metan în 10 imagini
Ovidiu BOICA
1037 vizualizari
FC Hermannstadt - Gaz Metan în 10 imagini

 

1. OASPETE DE LUX.

La tribuna oficială a stadionului din Trivale a luat loc Anghel Iordănescu și ceilalți doi fii ai săi, veniți să-l susțină pe Edward Iordănescu, antrenorul Gazului Metan. În stânga ”Generalului” a luat loc Marin Radu II, fostul jucător al Stelei în '86, anul câștigării Cupei Campionilor Europeni, și al Interului din Sibiu. 

 

2. BUCURIE LA DEBUT.

Ionuț Larie a deschis scorul în primele minute ale întâlnirii. Fundașul a marcat la prima sa prezență în tricoul Gazului Metan. 

 

3. PAZA BUNĂ...

... trece primejdia rea. Atacantul lui Hermannstadt a fost bine păzit de defensiva medieșeană. 

 

4 . PLUTIND DEASUPRA CAREULUI.

Experiența lui Răzvan Pleșca nu a fost de ajuns ca poarta Gazului Metan să rămână neatinsă. Goal-keeper-ul a avut și noroc în momentul când a ratat intervenția, cum s-a întâmplat la faza aceasta. 

 

5. BUȘU, TOT DE-A BUȘILEA.

Sorin Bușu, fundașul de bandă al Gazului Metan, a avut multe de pătimit în meciul ăsta. Dumitriu l-a tăvălit în prima repriză, iar în partea a doua a încasat un cap în figură de la Dandea. 

 

6. CLEȘTELE.

Fundașii medieșeni s-au apărat cu toate forțele în momentul în care atacau jucătorii lui Miriuță. 

 

7. D'ACII, LA DATORIE.

Aproximativ 50 de suporteri ai echipei sibiene au fost la datorie și de data asta. Din nefericire, n-a fost de ajuns pentru ”alb-roșii” să obțină un rezultat pozitiv. 

 

8. GEST INEXPLICABIL.

Alexandru Dandea, căpitanul sibienilor, după eliminarea lui Dâlbea, i-a aplicat un cap în figură lui Bușu, fiind eliminat direct. 

 

9. CAMPIONII PENALTIURILOR.

Împotriva sibienilor s-au acordat 8 lovituri de la 11 metri, cele mai multe din Liga 1, până acum. Căbuz n-a putut face nimic la penaltiul bătut de Rondon, în prelungiri. 

 

10. CONCLUZII.

La final, antrenorul lui Hermannstadt, Vasile Miriuță, și-a strâns jucătorii la mijlocul terenului pentru primele concluzii de după meci, la fel cum face de fiecare dată. 

  

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia