Tribuna
brukenthal museum
FC Hermannstadt - Gaz Metan 0-2 / Costel Enache, tunurile pe arbitraj: ”Nu a fost penalti!”
FC Hermannstadt - Gaz Metan 0-2 / Costel Enache, tunurile pe arbitraj: ”Nu a fost penalti!”

Antrenorul sibienilor, Costel Enache, a declarat, la flash-interviul de după meciul cu Gaz Metan, scor 2-0, disputat vineri, la Tg. Mureș, în etapa a II-a din Casa Liga 1, că arbitrul Sebastian Coltescu a luat o serie de decizii împotriva lui Hermannstadt.
”Nu a fost penalti şi cartonaş roşu corect acordat care a venit la un henţ clar al lui Creţu, un henţ care a oprit mingea şi mingea oprită a dus la acel contact. Nu mai spunem că ar fi trebuit dat al doilea ”galben” la Creţu şi altfel era faza, dar măcar, dacă tot nu ai dat, nu trece foarte agresiv cu măsuri împotriva noastră. Trecem şi peste asta! Iar apoi, o eliminare acordată foarte uşor, a venit şi un 11 metri dintr-o simulare. Atunci, e greu să ţinem ritmul după ce am început bune meciul. Am avut câteva oportunităţi, dar jocul a fost încâlcit pentru că se ştie adversitatea dintre noi, miza a fost importantă, dar jocul nu foarte spectaculos", a spus Enache.
Întrebat dacă a mai văzut vreun meci în Liga 1 în care s-au acordat atât de multe cartoașe, Enache a replicat imediat: "Da, tot la Colţescu, 12. La Viitorul - Sepsi, din campionatul trecut. La 12 faulturi au fost 8 ”galbene”. Puteţi să vedeţi statistica. Mă aşteptam la aşa ceva!”.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

targul de craciun

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia