Tribuna
FC Hermannstadt, eșec cu scor de neprezentare la Sf. Gheorghe
Ovidiu BOICA
2733 vizualizari
FC Hermannstadt, eșec cu scor de neprezentare la Sf. Gheorghe
Din nefericire, ”alb-roșii” n-au reușit să le facă un cadou fruos cu ocazia aniversării zilei de naștere lui pentru Dumitriu, Persano și Yazalde.

 

Echipa sibiană a pierdut cu 3-0 meciul susținut pe terenul celor de la Sepsi. În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt rămâne cu 10 puncte în clasamentul din Casa Liga 1, în care ocupă locul pentru moment locul 10.
Jucătorii lui Costel Enache au avut prima oportunitate de a deschide scorul, în minutul 8, însă mingea șutată din voleu de Petrescu a trecut peste transversală. Gazdele ar fi trebuit să rămână în inferioritate încă din minutul 18, când Deaconu s-a oprit cu talpa pe tibia aceluiași Petrescu, dar ”centralul” Radu Petrescu, o mai veche cunoștință a sibienilor, a fost milos și a scos din buzunar doar ”galbenul”.
Un henț al lui Viera în propriul careu a dus la deschiderea scorului. Vașvari l-a trimis în dreapta pe Cristiano și a trimis elegant în plasă, la exact o jumătate de oră de la debutul întâlnirii.
Debeljuh ar fi putut egala un minut mai târziu, dar a șutat de puțin pe lângă bară, din întoarcere.
Sepsi a făcut 2-0 în minutu 35, când apărarea Sibiului a fost făcută șah-mat, iar Carnat a reluat cu sânge rece, din apropiere, fără speranțe pentru Cristiano.
Jucătorii lui Costel Enache au revenit mai motivați de la vestiare, dar n-au reușit să marcheze golul care să-i readucă în joc. De marcat, au făcut-o tot covăsnenii, Andrezly profitând de o gafă monumentală a portarului Cristiano ('58).
În restul timpului, sibienii s-au chinuit să marcheze măcar golul de onoare, dar cele câteva ocazii create au rămas fără efect pe tabelă. Debeljuh ('70, '81 și '82) și Plazonja ('70) au ratat din apropiere.
În schimb, convăsnenii s-au jucat cu situațiile, având posibilitatea de a mări diferența, dar parcă le-a fost și lor milă. Sespi a câștigat de o manieră categorică, marcând în 90 de minute jumătate din numărul golurilor pe care le-au înscris în precedentele 9 jocuri din Casa Liga 1!
FC HERMANNSTADT: Cristiano - Rimane, Luchin, Viera, Opruț - Taira, Dâlbea, Caiado - Petrescu, Debeljuh, Cordea. Au mai evoluat Yazalde, Dumitriu și Plazonja (debut).





comentarii
2 comentarii

asta e valoarea.....incet si sigur spre B
forza G.M.M
soimii sb
22.09.2019 18:08
La asa manageri, nu ma mira atitudinea jucatorilor. cei buni au plecat, au adus non-valori, asa ca ei.


Poate ii cheama pe cate unu in birou sa le mai aplice o corectie!
0-3 e razbunarea jucatorilor la adresa conducerii
23.09.2019 09:39
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA