Tribuna
FC Hermannstadt are antrenor. E Eugen Neagoe!
Ovidiu BOICA
4647 vizualizari
FC Hermannstadt are antrenor. E Eugen Neagoe!
Dorit și de Astra, precum și de o echipă din Arabia Saudită, fostul tehnician al lui Dinamo a ajuns la o înțelegere cu FC Hermannstadt. Antrenorul ar urma să semneze contractul ori în această seară, ori cel târziu mâine dimineață.

 

Eugen Neagoe este noul antrenor al lui FC Hermannstadt. Echipa sibiană a câștigat disputa cu Astra Giurgiu și Damak, penultima clasată în prima divizie din Arabia Saudită. Conform unor surse, Neagoe va semna cel târziu mâine dimineață un contract valabil până la finalul sezonului.
Eugen Neagoe a preluat-o pe Dinamo, în vară, după despărțirea de Sepsi Sf. Gheorghe, dar s-a aflat pe banca grupării din Ștefan cel Mare doar două etape. Antrenorul a suferit un infarct în timpul jocului cu Universitatea Craiova și a părăsit-o pe Dinamo din cauza problemelor de sănătate. În ultimele zile, tehnicianul s-a aflat și în atenția celor de la Astra Giurgiu, ca posibil înlocuitor al lui Dan Alexa, iar ieri, Digi Sport a notat că s-ar fi înțeles cu Damak din Arabia Saudită pe un salariu de 700.000 de dolari pe an.
Negocierile dintre Eugen Neagoe și FC Hermannstadt au avut loc în cursul acestei dimineți la Hotelul Crystal Palace din Capitală, conform gsp.ro.
 






comentarii
1 comentarii

Da. Eugen Neagoe Principal, Eugen Beza Secund si uite asa avem doua Eugenii la echipa.
Daca nu vine NEAGOE EUGEN , IONUT BADEA poate fi o alternativa la echipa sibiana. Este un antrenor bun. Daca este inteles de jucatori.
Acest soc la echipa este binevenit pentru ca este doar inceputul Campionatului .

Daca il scoateti din barlog si spun sa-l scoateti afara pe JEAN GAVRILA din incinta STADIONULUI atunci echipa va merge ca pe roate. Acest infect cu limbaj de vagabond nu are ce cauta in sportul sibian incepand de astazi.
Acest caine care a ajuns sa traiasca pur si simplu in vestiarele Stadionului trebuie sa dispara din fotbalul SIBIAN pentru totdeauna.

CA SA FIE BINE, SA NU FIE RAU...
Agentul00000000
02.10.2019 11:50
Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA