Tribuna
FC Hermannstadt are 3 jucători convocați la loturile naționale. Fundașul Mijuskovic ar putea evolua împotriva României în Liga Națiunilor
Ovidiu BOICA
1432 vizualizari
FC Hermannstadt are 3 jucători convocați la loturile naționale. Fundașul Mijuskovic ar putea evolua împotriva României în Liga Națiunilor
Echipa sibiană are, pentru prima dată, trei jucători convocați în același timp la loturile naționale. Este vorba despre portarul Cătălin Căbuz, estonianul Ilja Antonov și muntenegreanul Nemanja Mijuskovic.

 

Pentru prima dată în istoria sa de 4 ani FC Hermannstadt trimite la loturile naționale, dintr-un foc, trei jucători.
Cătălin Căbuz se regăsește în lotul naționalei de tineret a României care va juca, în această seară, un amical cu selecționata similară a Belgiei.
Ilja Antonov ar putea să își treacă în palmares alte două jocuri în naționala mare a Estoniei, care are programate, în această seară și duminică, 18 noiembrie, jocurile cu Ungaria, respectiv Grecia, în Liga Națiunilor.
Cel de-al treilea jucător convocat este Nemanja Mijuskovic. Fundașul face parte din lotul Muntenegrului care va întâlni România, în ultimul meci din Liga Națunilor, la Podgorica, programat marți, 20 noiembrie. Până atunci, sâmbătă seara, Mijuskpovic ar putea evolua împotriva liderului clasamentului grupei, Serbia.
”În premieră, clubul nostru a trimis la loturile naționale trei jucători deodată. Cătălin Căbuz a fost convocat din nou la naționala de tineret a României pentru amicalul cu Belgia. Ilja Antonov face parte din lotul cu care reprezentativa de seniori a Estoniei va juca cu Ungaria și Grecia, ambele jocuri în deplasare, în Liga Națiunilor, iar Nemanja Mijuskovic a fost rechemat la naționala mare a Muntenegrului pentru partidele cu Serbia și România, tot din Liga Națiunilor. Le dorim multă baftă!”, este mesajul postat de FC Hermannstadt pe contul oficial de Facebook.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA