logo
FITS
FC Hermannstadt a reluat pregătirile. Sergiu Popovici, primul sosit
Ovidiu BOICA
2429 vizualizari
FC Hermannstadt a reluat pregătirile. Sergiu Popovici, primul sosit
”Alb-roşii” şi-au asigurat serviciile fostului jucător al lui Dinamo şi al Gazului Metan. Popovici revine la Sibiu şi a semnat pe un an şi jumătate.

 

FC Hermannstadt a făcut primul transfer din această iarnă. Gruparea sibiană şi-a asigurat serviciile lui Sergiu Popovici, un fotbalist care s-a despărţit recent de Dinamo, acolo unde a ajuns în vara anului trecut, de la Gaz Metan. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani revine la Sibiu după ce, în sezonul 2012/2013, a îmbrăcat tricoul Voinţei, în eşalonul secund.
Sergiu Popovici a făcut, astăzi, primul antrenament alături de noua sa echipă. FC Hermannstadt a reluat pregătirile astăzi, după aproximativ două săptămâni de vacanţă. Fotbaliştii sibieni s-au reunit la ”Municipal” şi au efectuat primul antrenament din 2019 în Parcul Sub Arini.
De la reunire au lipsit Bogdan Rusu, Luis Ali şi Jordan N'Kololo, jucători care au ajuns la un acord cu conducerea clubului pentru rezilierea contractului. Din câte se pare, fostul golgeter din Liga 2 al echipei sibiene are mai multe oferte şi, în zilele următoare, îşi va cunoaşte noua destinaţie. Bolivianul Luis Ali şi congolezul N'Kololo şi-au rezolvat deja situaţia, în vreme ce alţi doi jucători care nu vor mai continua la Sibiu, Bruno Chalkiadakis şi Abdurahimi Besart, au fost prezenţi totuşi la reunire. Tot în această iarnă, de la FC Hermannstadt va pleca şi portarul Răzvan Began, care are oferte atât de la echipe din Liga 2, cât şi de la o gruparea din liga a treia portugheză.
Nici Kuka şi Pedro Moreiro nu au fost prezenţi la primul antrenament, portughezii fiind aşteptaţi la Sibiu în zilele următoare.
  • ”Am reluat pregătirile pentru că timpul e scurt până la reluarea campionatului. Vom rămâne  în Sibiu până la sfârşitul săptămânii, apoi plecăm în cantonament, în Antalya. Băieţii au revenit cu bine din vacanţă, nu sunt niciun fel de probleme şi sunt convins că se vor pregăti cât mai bine, pentru că ne aşteaptă câteva meciuri foarte grele”, a declarat antrenorul principal, Vasile Miriuţă.
 
Sâmbătă se pleacă în Antalya. Amical cu Pogon
 
”Alb-roşii” se vor pregăti în localitate până la finalul acestei săptămâni, perioadă în care vor efectua şi vizita medicală. Sâmbătă, sibienii vor pleca într-un cantonament de două săptămâni în Antalya, unde vor susţine 4 meciuri de verificare.
FC Hermannstadt va disputa primul amical în compania formaţiei Nyiregyhaza din cea de-a doua divizie din Ungaria, pe 16 ianuarie. Următorul test va fi cel cu Pogon Szczecin, ocupanta locului 5 în primul eşalon din Polonia (18 ianuarie). Al treilea meci de verificare este programat pe 21 ianuarie, urmând ca în zilele următoare să fie desemnat şi adversarul. ”Alb-roşii” vor încheia seria amicalelor susţinute în cantonamentul din Antalya pe 24 ianuarie cu cel în compania sârbilor de la Mladost Lucani.
  • ”Mi-am dorit două meciuri cu echipe puternice, iar Pogon este o echipă bună. La fel va fi şi echipa pe care o vom întâlni pe 21 ianuarie. Nici celelalte două echipe nu sunt de neglijat. Sunt mulţumit de program şi sper ca această perioadă, cantonamentul din Antalya, să ne ajute astfel încât să fim sută la sută apţi la reluarea campionatului”, a adăugat antrenorul Vasile Miriuţă.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia