logo
FC Hermannstadt a reluat pregătirile. Alex Dandea, primul transfer
Ovidiu BOICA
1953 vizualizari
FC Hermannstadt a reluat pregătirile. Alex Dandea, primul transfer
După o vacanţă de două săptămâni, fotbaliştii sibieni s-au întors la antrenamente, având în vedere că noul sezon, primul pentru FC Hermannstadt în Liga 1, va debuta pe 21 iulie. Alexandru Dandea, un fotbalist cu experienţă mare în Liga 1, a semnat cu FC Hermannstadt. Săptămâna viitoare, echipa va pleca în cantonament, în Slovenia, unde va susţine patru amicale, numai cu echipe din prima divizie.

 

Vacanţa a luat sfârşit pentru sibienii de la FC Hermannstadt. Sub comanda lui Eugen Beza şi Florin Berţa, antrenorii secunzi, "alb-roşii" au efectuat un prim antrenament pe gazonul Stadionului "Municipal", arenă aflată în plin proces de modernizare.
Din lotul cu care s-a finalizat sezonul precedent au lipsit Robert Boboc, Radu Crişan, Olivian Surugiu, Sabin Lupu, Mihai Stancu şi Cristian Danci. Lui Crişan şi Boboc le-a expirat împrumutul de la Astra, revenind la gruparea din Giurgiu. Mihai Stancu s-a întors la Gaz Metan, după împrumutul de un an, iar Sabin Lupu s-a înţeles cu gruparea FC Universitatea Craiova, nou-promovată în Liga 3. În ceea ce-i priveşte pe Surugiu şi Danci, aceştia nu mai intră în vederile antrenorului Alexandru Pelici pentru noua ediţie de campionat.
În schimb, FC Hermannstadt şi-a asigurat serviciile mijlocaşului Alexandru Dandea. În vârstă de 30 de ani, acesta vine la Sibiu de la Astra Giurgiu. Dandea a mai evoluat pentru SCM Rm. Vîlcea, SESO Cîmpia Turzii, Gaz Metan Drobeta Tr. Severin, Dinamo Bucureşti, Hoverla Ujgorod şi Metalul Reşiţa.
După o săptămână cu antrenamente de reacomodare la efort şi vizita medicală, fotbaliştii sibieni vor pleca într-un cantonament de două săptămâni în Slovenia, unde vor disputa şi patru meciuri de verificare, toate în compania unor echipe din primul eşalon.
Primul test va fi cel de pe 27 iunie, cu Kukesi, vicecampioana Albaniei, urmat de cel cu Vardar Skopje din Macedonia, ocupanta locului 2 la finalul sezonului 2017/2018, două zile mai târziu. Ambele echipe vor juca în sezonul viitor al Europa League.
Pe 3 iulie, "alb-roşii" vor întâlni gruparea Ural, locul 12 în primul eşalon din Rusia, iar pe 5 iulie, pe Domzale, locul 3 în Prva Liga, prima divizie din Slovenia, de asemenea participantă în Europa League.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia