logo
Fanii Gazului Metan au ieşit în stradă
Ovidiu BOICA
1635 vizualizari
Fanii Gazului Metan au ieşit în stradă
Aproximativ 30 de suporteri au pichetat sediile celor două instituţii care refuză să mai susţină financiar fotbalul medieşean din acest sezon, Romgaz şi Transgaz.La protest a participat și fostul jucător al Mediașului, Ionuț Buzean, în preyent consilier local.
Suporterii "lupilor negri" s-au ţinut de cuvânt şi au ieşit în stradă. Din nefericire, ora nepotrivită a făcut ca la protestele desfăşurate în faţa sediilor Romgaz şi Transgaz, ieri la prânz, să se strângă numai aproximativ 30 de fani. Timp de o oră, susţinătorii echipei de fotbal din oraşul de pe malurile Tîrnavei Mari au scandat lozinci, au cântat şi au afişat bannere conţinând mesaje de susţinere, în speranţa salvării de la faliment a  echipei favorite.
Acţiunea suporterilor grupării medieşene vine după ce, în urmă cu câteva zile, preşedintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, anunţa la look TV că echipa ar putea intra în faliment de la 1 septembrie dacă nu vor fi găsiţi sponsori şi dacă cei doi parteneri din ultimii ani, Romgaz şi Transgaz, nu se vor mai implica în susţinerea acesteia.
Clubul Gaz Metan Mediaş este în insovenţă din octombrie 2016, având datorii la stat de 12 milioane de lei. "Dacă nu vin investitori, putem intra în faliment. E un ultim strigăt de disperare. Suntem nevoiţi să închidem clubul la 1 septembrie dacă nu vine nimeni lângă noi. Oricare din creditori poate cere falimentul, pentru că nu putem pune în aplicare planul de reorganizare", a declarat Ioan Mărginean, preşedintele clubului, după înfrângerea cu CFR Cluj (3-0).
Oficialul ardelenilor a anunţat în urmă cu câteva zile că salariile jucătorilor de la Gaz Metan au fost reduse cu 40%.
 
Au afişat mesaje de susţinere în tot oraşul
Cu câteva zile mai devreme, suporterii Gazului Metan au împânzit municipiul de pe malurile Tîrnavei Mari cu mesaje de susţinere a echipei favorite. Acestea au fost lipite nu numai în apropierea arenei şi a sediului clubului, ci şi în multe locuri publice, pe stâlpi de curent sau iluminat public, garduri etc.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia