logo
F8 Cupa României: CSU Sibiu, eliminată în sferturi de echipa lui Mijajlovic și Popa Calotă, după 55 de minute de joc!
Ovidiu BOICA
1451 vizualizari
F8 Cupa României: CSU Sibiu, eliminată în sferturi de echipa lui Mijajlovic și Popa Calotă, după 55 de minute de joc!
Baschetbaliștii sibieni părăsesc competiția KO după ce au pierdut cu 103-101 sfertul de finală cu BC SCM Timișoara. Cei doi jucători care au evoluat în trecut pentru CSU au marcat, la Sf. Gheorghe, aproape 60 de puncte împreună.

 

CSU Sibiu a fost eliminată de ”echipa bună a Timișoarei”, după cum o numea Dan Fleșeriu, antrenorul ”galben-albaștrilor”, în sferturile de finală ale F8 Cupa României. Sibienii au cedat la diferență de o posesie, la capătul unui meci dramatic, care a avut nevoie de 3 reprize de prelungiri pentru a face diferența. De la formația care merge în semifinale s-au remarcat în mod deosebit Octavian Popa Calotă și Igor Mijajlovic, foștii jucători ai lui CSU, cu 31, respectiv 28 de puncte.
”Studenții” noștri au avut un start de meci debusolant. La 6-4, bănățenii au prins un ”run” de 16-0, astfel că, înainte cu 3 minute de prima pauză, conduceau cu 22-4!!! Timișoara a câștigat primul sfert cu 27-13, spre deziluzia sutelor de suporteri sibieni care au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe.
Actul secund a fost mult mai echilibrat. Jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc l-au câștigat cu 26-22, astfel că, la jumătatea întâlnirii, Timișoara mai păstra un avantaj de 10 puncte (49-39).
În cel de-al treilea sfert ”galben-albaștrii” s-au apropiat la o singură posesie (61-59), când mai erau 42 de secunde, dar în puținul timp rămas Timișoara s-a dus la 8 puncte (67-59).
Sibienii au pornit cursa de urmărire în actul decisiv și, după foarte mult timp, pentru doar a doua oară în acest meci, au avut avantaj pe tabelă (76-74), câd mai erau 3 minute și jumătate.
Cele două echipe s-au aflat la egalitate, la finalul primelor 40 de minute, la 78. Au urmat prelungirile. La un moment dat bănățenii s-au desrins la două posesii (86-82), dar la finalul celor 5 minute era din nou egalitate, la 88. În a doua repriză de prelungiri Timișoara a avut din nou avataj de 4 puncte (95-91), dar și de data aceasta s-a terminat nedecis, egalitate la 98. Abia în cea de-a treia repriză de 5 minute s-a făcut diferența, la capătul unui joc absolut dramatic. Timișoara a câștigat cu 103-101 și merge în semifinale.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Pratt (18 puncte), Cooper (17), Paliciuc (16), Laser (14), Dragoste (13), Davis (10), Kinnard II (9) și Bogdan Popescu (4).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia