Tribuna
EXCLUSIV! FC Hermannstadt a transferat un mijlocaș defensiv de la Beitar Ierusalim! Sursa? transfermarkt.com!!!
b.o.n.
3775 vizualizari
EXCLUSIV! FC Hermannstadt a transferat un mijlocaș defensiv de la Beitar Ierusalim! Sursa? transfermarkt.com!!!

FC Hermannstadt și-a completat lotul cu un nou mijlocaș central defensiv, conform transfermarkt.com. Este vorba despre portughezul Afonso Taira, în vârstă de 27 de ani. Taira a evoluat ultima dată în Israel, la Beitar Ierusalim, și este cotat, pe transfermarkt.com, la 600.000 de euro.
Noul jucător al echipei sibiene a îmbrăcat tricoul naționalelor de juniori ale Portugaliei în aproape 30 de meciuri.
Taira a mai trecut pe la echipele Estoril, Sporting (la juniori), Cordoba (Spania), Atletico Clube de Portugal și Kiryat Shmona (Israel). Conform transfermarkt.com, el a semnat cu FC Hermannstadt până la finalul sezonului.


Este dezamăgitor faptul că, atât despre transferul lui Taira, cât și despre atacantul promis de președintele clubului, Iuliu Mureșan, în conferința de presă de săptămâna trecută, clubul sibian întârzie să ofere detalii, deși perioada de transferări a expirat pe 2 septembrie!


comentarii
4 comentarii

Unii sunt frustrați ca nu mai sunt la club și ca nu mai sunt plătiți din banii echipei si încep sa dea cu pietre. Rușine. Ai uitat când gafaiai pe live-uri pt FC Hermannstadt, atunci totul era profesionist.
Nu fi sup?rat Boica
03.09.2019 17:47
Pentru ”Nu fi sup?rat Boica”: 1. Prietene, nu e vorba de frustrare, pentru că am plecat de bună voie. Atât timp cât cei cu care am colaborat atâția ani nu mai sunt în club, am considerat că e mai bine să plec. 2. Nu m-am făcut preș, ca alții, pentru o funcție. Am preferat să continui alături de cei care chiar au făcut ceva pentru fotbalul din Sibiu. 3. Să nu îți închipui că în joc erau cine știe ce bani, așa că și asta iese din ecuație. 4. Pe vremea când mă ocupam, împreună cu câțiva parteneri, de comunicare și rețelele de socializare, informația ajungea prompt la suporteri, pentru c așa am considerat că e profesionist. 5. Ca suporter,ar trebui să fii și tu deranjat că nu afli la timp informațiile legate de echipă. 6. Dacă aveai curaj, nu te ascundeai în spatele unui pseudonim, îți dădeai numele. E lucru mare să ai curaj în zilele astea.
P.S. Am auzit că, mai nou, mișună prin împrejurimi tot felul de șacali. Pe unul îl știi eu foarte bine. Sper să nu fii tu acela, căci ZOO nu e departe!
Ovidiu Boica
03.09.2019 18:24
Ahahahaha, devine haioasa situatia.No acum, la Sibiu a aterizat un jucator propus de Pini Zahavi si Zamfir nu putea sa il refuze.Muri nu mai are nevoie de finantare de la primarie a gasit el ceva surse alternative viabile.Ovidiu Boica pentru Tribuna este ce erau Ion Bocioaca si Marius Georgescu pentru Romania Libera!
Vivi Dragan
04.09.2019 18:19
COMENTARIUL DE MAI SUS NU IMI APARTINE.
VIVI DRAGAN
05.09.2019 15:57
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia