Tribuna
Eric, în Japonia?
Cosmin PRIŞCĂ
4267 vizualizari
Eric, în Japonia?
Fostul fotbalist al Gazului Metan şi al "pandurilor", brazilianul Eric de Oliveira, este aproape de un transfer în Ţara Soarelui Răsare.

Eric de Oliveira speră să... răsară soarele pe strada sa în cazul în care va reuşi să se transfere la o echipă din prima ligă din Ţara Soarelui Răsare! După perioada petrecută în Liga I, la Pandurii Tg. Jiu, fotbalistul "cariocas" este pe cale să semneze cu Montedio Yamagata, în prezent ocupanta locului 5 în J-League. Mijlocaşul ar urma să aibă la noua sa echipă unh salariu lunar de aproximativ 20.000 de euro.
"Eric pleacă din România şi va ajunge în Japonia. Există un  contract important pentru el de la o formaţie din prima ligă, acolo urmînd să încaseze un salariu colosal de aproape 20.000 de euro pe lună. Contractul a ajuns în posesia jucătorului, acesta urmând să parafeze actele", a dezvăluit un apropiat al fotbalistului.

O lună de pauză

Eric de Oliveira este nevoit să stea departe de gazon aproximativ 4-5 săptămâni după accidentarea suferită în ultimele minute ale finalei Cupei Ligii, câştigată de Steaua în faţa "pandurilor" cu scorul de 3-0. Suspect de ruptură de ligamente, fotbalistul a scăpat ieftin, având doar ruptură parțială de menisc.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA