logo
Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar
Echipa şcolii din Turnu Roşu, campioană naţională la oină
Ovidiu BOICA
1600 vizualizari
Echipa şcolii din Turnu Roşu, campioană naţională la oină
Formaţia pregătită de prof. Laurenţiu Şiclovan a terminat fără înfrângere turneul final desfăşurat la Caracal.

Echipa de oină a Şcolii Gimnaziale "Matei Basarab" din Turnu Roşu, condusă de prof. Laurenţiu Şiclovan, a câştigat titlul naţional la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (O.N.S.Ş.). Weekendul trecut, aceasta a câştigat toate meciurile susţinute în cadrul turneului final, găzduit de oraşul Caracal. La acest eveniment au participat 8 echipe, câştigătoarele "zonelor".
Rezultatele obţinute de reprezentanta judeţului Sibiu sunt următoarele: 12-4 cu echipa din judeţul Călăraşi, 13-2 cu cea din Suceava, 20-4 cu reprezentanta Bucureştiului, 2-0 cu echipa din judeţul Maramureş, 14-4 cu cea din Arad şi 14-2 cu reprezentanta judeţului Olt.
Echipa Şcolii Gimnaziale "Matei Basarab" Turnu Roşu este alcătuită din următorii jucători: Darius Florin Subţirel, Ioan Marius Bologa, Alexandru Constantin Brădescu, Andrei Raul Bărdaşu, Florin Gabriel Brădescu, Andrei Cârpătorea, Andrei Alexandru Cornea, Ioan Alexandru Grigore, Caius Vladimir Hoandră, Gheorghe Bologa, Ilie Eduard Grigore, Ioan Tiberiu Buta, Mario Nicolae Roznov şi Iordan Filip.

 

comentarii
2 comentarii

Un sport f . frumos pentru cine il cunoaste .
Bravo baieti , sa vedem daca primiti si recompensa pentru munca voastra .
Felicitari si mult Suces.
s
29.04.2015 11:29
Cea mai noua oferta de lucru!
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de mare viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul
rodana9
29.04.2015 20:49
Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia