Tribuna
E oficial! Neymar, la PSG!
b.o.n.
2191 vizualizari
E oficial! Neymar, la PSG!
FC Barcelona a raportat la UEFA transferul fotbalistului brazilian Neymar la PSG, susţinând că jucătorul a ales să plece, însă modul în care a făcut-o nu a fost corect, a anunţat preşedintele Josep Maria Bartomeu, citat de Marca.

 

Oficialii clubului catalan au făcut tot posibilul pentru a-l convinge pe Neymar să rămână pe "Camp Nou" însă în cele din urmă brazilianul s-a transferat la PSG, după ce parizienii au achitat clauza de reziliere, în valoare de 222 de milioane de euro. Bartomeu a mărturisit că a simţit că există semnale ca Neymar să plece, însă acuză modul în care brazilianul a făcut-o.
"Neymar este deja istorie. El a ales să plece, modul în care a făcut-o nu este, însă, cel corect. Există modalităţi de a face lucrurile, nimeni nu poate fi mai presus decât clubul. Am raportat transferul la UEFA. Ştiam că există şanse ca Neymar să plece şi de aceea i-am mărit clauza de reziliere. Acum suntem în căutare de alternative. Tot ce s-a întâmplat, până la urmă, este bine pentru Barcelona", a spus Bartomeu, citat de Marca.
"Cele 222 de milioane le vom cheltui inteligent, cu înţelepciune. Banii vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea clubului, ceea ce înseamnă că suntem într-o poziţie bună de a aduce jucători. În acest an nu va mai exista un trident ofensiv, dar putem vorbi despre o echipă. Vom aduce jucători, primul a fost Semedo, dar vor fi mai mulţi", a mai spus Bartomeu.
Sâmbătă, cotidianul catalan Sport a scris că fotbaliştii Ousmane Dembele (Borussia Dortmund), Inigo Martinez (Real Sociedad) şi Philippe Coutinho (FC Liverpool) au acceptat ofertele Barcelonei, iar acum rămâne doar ca şi cluburile să ajungă la un acord.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA