Tribuna
Dandea e... pe plus cu FCSB
Ovidiu BOICA
783 vizualizari
Dandea e... pe plus cu FCSB
Fundașul echipei sibiene a afirmat, în conferința de presă, că are mai multe victoriii decât eșecuri în întâlnirile cu gruparea patronată de Gigi Becali.

 

Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul echipei sibiene, Alexandru Dandea, nu se sperie că va avea de înfruntat un nou vârf cu experiență, posibil Gnohere sau Rusescu, după ce, acum o săptămână, l-a avut în marcat pe ”ceferistul” Țucudean. Dandea susține că a obținut mai multe victorii decât înfrângeri în jocurile cu FCSB din perioada în care îmbrăca tricoul echipelor Dinamo sau Astra.

”Eu unul, am mai multe victorii decât înfrângeri cu FCSB. Cu Astra, în majoritatea meciurilor am reușit să ne impunem. O să fie un meci foarte greu. Cred că presiunea cea mare va fi pe umerii celor de la FCSB (...) Noi trebuie, în primul rând, să ne bucurăm de acest meci, pentru că jucăm pe cel mai mare stadion din România. Trebuie să mergem la București cu gândul că nu avem nimic de pierdut, trebuie să fim concentrați, motivați, cel puțin la fel cum am fost la meciul de la Cluj. FCSB vine după un egal împotriva celor de la Călărași. Patronul lor este dezamăgit. Noi trebuie să rămânem concentrați și cu picioarele pe pământ, pentru că o să fie un meci foarte greu”, a afirmat Dandea.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia