logo
Dan Fleșeriu, după victoria cu Oradea, în finala mică: ”Le mulțumesc băieților!”
Ovidiu BOICA
1352 vizualizari
Dan Fleșeriu, după victoria cu Oradea, în finala mică: ”Le mulțumesc băieților!”

Antrenorul echipei sibiene, Dan Fleșeriu, a declarat, la finalul primului meci din finala mică a Ligii Naționale, cu CSM CSU Oradea, câștigat cu 69-63, că jucătorii săi au făcut din nou o apărare bună, în fața unei echipe ”care plătește acum tributul meciurilor multe disputate în cupele europene”. Tehnicianul le-a mulțumit jucătorilor săi pentru mobilizare și spune că un rol important în obținerea acestui succes l-au avut suporterii.

  • ”Un meci în care jucătorii noștri au fost mai motivați și dornici să obțină victoria. Au fost motivați de suporterii noștri, la capătul unui sezon atât de greu și de lung, chiar și pentru noi. Nu aveam voie să pierdem! Asta le-am și arătat suporterilor, că ne dorim să câștigăm meciurile de acasă, să nu se mai întâmple așa cum a fost cu Mureșul sau cu Steaua. Mă bucur că am reușit. Am câștigat în fața unei echipei valoroase, care și-a dovedit valoarea în Europa și care plătește acum tributul meciurilor multe disputate în cupele europene. Le mulțumesc băieților mei că s-au concentrat, s-au mobilizat și, indiferent cât a fost scorul și indiferent cât a încercat Oradea să revină, noi am găsit permanent resurse să mai marcăm în atac. Am făcut o apărare bună, așa cum am făcut întreg campionatul, și sperăm să o mai facem încă un meci. Partida a fost una de mare încărcătură pentru noi și era normal să ne tremure mâna la aruncări sau să greșim”, a spus Dan Fleșeriu.


comentarii
1 comentarii

Doamne ajuta Profesore sa fie bine cu tatal tau!!Sa ai putere!!!!In aceste momente ne dam din nou seama ce om avem pe banca....nu e antrenor(care imediat fugea acasa in momentele astea) nu avem coach(care sa fie impasibil unei mari familii)ci avem un OM-------daca as putea eu si inca foarte multi ne-am da fiecare macar 5 zile din viata noastra ptr a-ti putea ajuta parintele.Doamne Ajuta!
Andrei
19.05.2017 14:54
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia