Tribuna
Dan Fleșeriu continuă la Sibiu. Încă cel puțin 3 sezoane la BC CSU!
b.o.n.
1245 vizualizari
Dan Fleșeriu continuă la Sibiu. Încă cel puțin 3 sezoane la BC CSU!
Oficialii BC CSU și antrenorul Dan Fleșeriu au semnat un nou contract. Tehnicianul de numele căruia se leagă primul trofeu al Cupei României cucerit de "vulturi" va rămâne la Sibiu cel puţin până la finalul ediţiei de campionat 2021/2022.

 

Cu câteva sâptămâni înaintea finalului de sezon, managementul clubului BC CSU Sibiu și Dan Fleșeriu au decis să continue colaborarea încă cel puțin 3 sezoane. Înțelegerea poate fi prelungită ulterior, cu acordul ambelor părți, se arată într-un comunicat de presă al "galben-albaştrilor".
  • ”Ne apropiem de finalul actualei stagiuni și, așa cum era firesc, trebuie să creionăm strategia pentru viitorul sezon și pentru participarea în cupele europene. Am ales continuitatea și stabilitatea și sunt sigur că am luat o decizie înțeleaptă. În fapt, cred că totul a venit de la sine și nici nu cred că cineva își imagina echipa noastră, din sezonul următor, altfel decât cu Dan pe bancă. Ne bucurăm că a acceptat și sperăm ca împreună să continuăm să scriem istorie în baschetul românesc”, a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a clubului sibian.
Dan Fleșeriu este antrenor principal al BC CSU Sibiu din 2015, atunci când a lăsat baschetul feminin, făcând trecerea la masculin. Anterior, tehnicianul de 44 de ani, condus echipe de fete din baschetul românesc, a câștigat două titluri de campion național, cu CSM Tîrgovişte și a cucerit două medalii de argint şi două de bronz cu CSM Satu Mare.
”Mă bucur enorm de mult că voi continua să antrenez acasă. Mi-am dorit mult timp acest lucru, iar în urmă cu 4 ani, când am venit la CSU, mi-am promis că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a aduce Sibiului și suporterilor acestei echipe trofee. În 2016 am rostit, pentru prima dată public: "Vrem să fim campioni!", iar de atunci, zi de zi muncim pentru acest lucru. Munca noastră nu s-a încheiat și, chiar dacă am câștigat deja un trofeu, putem și știm că avem forța necesară pentru mai mult de atât. Publicul sibian merită mai mult. NU CEDĂM!”, a spus Dan Fleșeriu.

 

Antrenorul, rezolvat! Urmează jucătorii

În perioada următoare, BC CSU Sibiu va începe discuțiile în ceea ce privește structura echipei pentru sezonul următor.
”Dan Fleșeriu a dovedit la Sibiu că poate să își aducă aportul la ceea ce înseamnă creșterea performanțelor echipei și tocmai de acceea am vrut să parafăm înțelegerea pentru o perioadă mai lungă. Ne bucurăm să continuăm munca alături de el așa că în perioada imediat următoare vom începe discuțiile și cu jucătorii. Rămânem focusați pe acest final de sezon, unul care ne-a adus deja un trofeu, dar ne schițăm și planul pentru perioada următoare”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia