Tribuna
Curățenia de vară continuă! Alex Mățel, la ”Știința”. Reziliere cu Tsoumou, golgeterul de anul trecut!
Ovidiu BOICA
3673 vizualizari
Curățenia de vară continuă! Alex Mățel, la ”Știința”. Reziliere cu Tsoumou, golgeterul de anul trecut!

FC Hermannstadt s-a mai despărțit, astăzi, în ultima zi d etransferuri, de doi jucători. Este vorba despre Alexandru Mățel și de vârful de atac Juvhel Tsoumou.
Fundașul dreapta Alex Mățel ajunge la Universitatea Craiova, așa cum s-a vehiculat încă de acum două săptămâni. Internaționalul român ajunge la ”Știința” după ce clubul din Bănie i-a activat clauza de reziliere. Conform unor surse, FC Hermannstadt primește aproximativ 50.000 de euro pe un jucător care, conform transfermarkt.com, este cotat la 450.000 de euro. El a evoluat în 25 de meciuri pentru echipa sibiană, în Liga 1.
”Alexandru Mățel se desparte de FC Hermannstadt! Fundașul dreapta s-a înțeles cu Universitatea Craiova, club care a activat clauza de reziliere din contractul jucătorului.
Îi mulțumim lui Alex pentru tot suportul adus echipei și îi dorim mult succes în noua provocare!”, a fostat clubul sibian pe contul său de Facebook.
Vârful de atac congolez Juvhel Tsoumou a fost transferat de FC Hermannstadt în vara anului trecut. El a evoluat în 48 de meciuri pentru echipa sibiană, marcând 10 goluri.
”Atacantul Hama Juvhel Fred Tsoumou și-a reziliat astăzi contractul cu AFC Hermannstadt. Clubul nostru îi mulțumește pentru toate golurile marcate în sezonul trecut, dar și în această ediție de Liga I. Mult succes, Juhvel!, a fostat FC Hermannstadt pe Facebook.


După plecarea celor doi, în lotul lui FC Hermannstadt se mai regăsesc doar 7 jucători care au îmbrăcat tricoul alb-roșu în ediția precedentă de campionat, și anume Daniel Tătar, Răzvan Dâlbea, Lucian Dumitriu, Ionuț Stoica, căpitanul Petrișor Petrescu, Daniel Offenbacher și juniorul Loren Niță.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia