logo
FITS
Măgura, primul succes în Cupa EHF. Returul e duminică, de la 11:00, la Cisnădie
Ovidiu BOICA
1921 vizualizari
Măgura, primul succes în Cupa EHF. Returul e duminică, de la 11:00, la Cisnădie

Echipa din Cisnădie a câștigat meciul din prima manșă a turului al doilea din Cupa EHF la o difrență de 3 goluri. Vineri seara, la Cisnădie, fetele lui Alex Weber, Bogdan Nițu și Bogdan Lucescu s-au impus cu 28-25 în fața cehoaicelor de la Slavia Praga.
După un început echilibrat, Măgura a pus stăpânire pe joc și, la pauză, avea deja un avantaj de 4 goluri. În partea a doua a jocului, diferența pe tabelă a ajuns și la 8 goluri (25-17), dar apoi cisnădiencele s-au relaxat, permițându-i adversarului să se apropie în final (28-25).
Returul va avea loc duminică, 14 octombrie, de la ora 11:00, tot la Cisnădie.

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Va fi sărbătoare, astăzi, la Cisnădie, micuțul oraș de la poalele Măgurii. După un sezon excelent, încununat cu medaliile de bronz, tânăra echipă, înființată în 2014, va debuta în Cupa EHF, competiția continentală numărul doi. Fetele pregătite de Alexandru Weber și Bogdan Nițu vor întâlni gruparea Slavia Praga din Cehia, iar ambele meciuri ale ”dublei” din turul al doilea preliminar vor avea loc la Cisnădie. Jocul din această seară, de la ora 18:00, va fi urmat de cel de duminică, 14 octombrie, de la ora 11:00.

  • ”Este o premieră atât pentru echipă, cât și pentru mine. Pentru multe dintre fetele noastre însă, nu. Unele sunt obișnuite cu meciuri de o asemenea anvergură. Mai mult, avem în lot jucătoare care au evoluat și în Liga Campionilor. Vor fi două meciuri grele, dar suntem pregătiți cu toții pentru a ieși cu bine din aceste confruntări. Un atu este că jucăm ambele meciuri în fața propriilor suporteri. Suntem siguri că sala va fi neîncăpătoare și că vom ave o atmosferă de vis în tribune. Tot lotul este valid, nu avem nicio jucătoare accidentată, astfel că vom putea alinia cea mai bună formulă de echipă. Ne dorim să ne bucurăm, la final, alături de suporteri. Dacă vom trece de Slavia, va mai fi un al treilea tur, după care se intră în grupe. Chiar dacă e un obiectiv îndrăzneț, în grupe ne dorim să ajugem”, a declarat antrenorul principal al Măgurii, Alex Weber.

În Liga Florilor, Măgura ocupă locul secund după 5 etape, cu 13 puncte, după formația din Rm. Vîlcea, care are victorii pe linie. 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia