Tribuna
Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu - Liqui Moly: Învingător nou la feminin. La băieţi, campionul din 2016 îşi păstrează titlul
Ovidiu BOICA
2176 vizualizari
Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu - Liqui Moly: Învingător nou la feminin. La băieţi, campionul din 2016 îşi păstrează titlul
140 de concurenţi din toată ţara au participat la ediţia a VI-a a competiţiei organizate an de an de Consulatul Austriei la Sibiu. Bernadett Balogh-Lorinc, respectiv Stelian Mircea Rareş au avut cei mai buni timpi.
Bernadett Balogh-Lorinc, singurul concurent care are maximum de puncte în clasamentul Cupei Speranţelor 2017 la schi alpin, după 5 etape, a câştigat, duminică, întrecerea feminină din cadrul Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu - Liqui Moly, eveniment desfăşurat în Poiana Braşov. În vârstă de 10 ani, Bernadett a încheiat concursul cu timpul de 1:20,86, cu o secundă şi 3 sutimi înaintea ocupantei locului doi, Kriszta Balog. Podiumul feminin a fost completat de Anamaria Ioana Gustoi (1:13,32).
Întrecerea masculină a avut acelaşi câştigător ca ediţia din 2016. Stelian Mircea Rareş a parcurs traseul în puţin peste un minut (1:00,71). Locurile 2 şi 3 au fost ocupate de Pal Krisztian (1:02.09), respectiv Matei Alexandru Oancea (1:06.89).
Premiile pentru ocupanţii primelor trei locuri la toate categoriile de vârstă au fost oferite de către magazinul de articole sportive Hervis.
La startul competiţiei au fost prezenţi peste 140 de concurenţi din 11 judeţe ale ţării. Printre aceştia s-au numărat Excelenţa Sa Ambasadorul Austriei la Bucureşti, Gerhard Reiweger ataşatul comercial al Ambasadei Austriei la Bucureşti, Gerd Bommer, Zdenko Galbavy - şef adjunct al misiunii Ambasadei Republicii Slovace la București şi Andreas Huber, Consul Onorofic al Austriei la Sibiu. 
Evenimentul a fost organizat de către Consulatul Austriei la Sibiu, în parteneriat cu Primăria Municipiului Braşov, cu sprijinul Secţiei Comerciale a Ambasadei Austriei la Bucureşti, sub patronajul Ambasadei Austriei la Bucureşti.
 
Credit foto: Liviu ŞAUCĂ





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA