logo
CSU Sibiu, victorie DUPĂ PRELUNGIRI la Tg. Mureș!
Ovidiu BOICA
2615 vizualizari
CSU Sibiu, victorie DUPĂ PRELUNGIRI la Tg. Mureș!

Baschetbaliştii sibieni au preluat din nou conducerea în întâlnirea cu BC Mureş, din primul tur al play-off-ului, după ce au câştigat, în această seară, cu scorul de 89-87 meciul al treilea. Partida a necesitat o repriză de 5 minute de prelungiri după ce, la finalul sfertului patru, tabela indica egalitate la 74.
Sibienii au condus cu 9-5 în debut dar gazdele au întors rezultatul şi au câştigat primul sfert cu 23-17. În actul secund, CSU a întors rezultatul, un rol important având cele trei triple ale lui Paliciuc. La pauza mare, "galben-albaştrii" aveau avantaj de 12 puncte (43-31).
Mureşul a redus din diferenţă în sfertul 3, unul câştigat cu 20-13, iar în finalul întâlnirii au preluat conducerea prin Reed, beneficiind şi de faptul că Dan Flerşeriu îi pierduse pe Davis şi Mijajlovic, ambii cu 5 "faule". Bogdan Popescu a trimis meciul în prelungiri, când mai erau 5 secunde.
În runda suplimentară sibienii s-au comportat exemplar de la linia de "libere", reuşind să obţină victoria după un final incendiar.
CSU Sibiu conduce cu 2-1 în întâlnirea cu BC Mureş şi, dacă va câştiga şi sâmbătă seara, tot în deplasare, se va califica în semifinalele Ligii Naţionale, unde o va întâlni pe Steaua CSM EximBank.
Pentru CSU Sibiu au marcat Bogdan Popescu (19 puncte), Mijajlovic (17), Hardy (14), Paliciuc (13), Lalovic (13), Cooper (9) şi Davis (4).comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia