Tribuna
CSU Sibiu, victorie cu CSM Mediaş, înfrângere cu "U" BT Cluj. Fleșeriu: ”Apărarea nu funcționează nici la jumătate din potențial!”
Ovidiu BOICA
1592 vizualizari
CSU Sibiu, victorie cu CSM Mediaş, înfrângere cu
Baschetbalitşii sibieni au disputat, la Mediaş, miercuri şi ieri, două jocuri de verificare. Cu echipa locală CSM, din Liga 1, "galben-albaştrii" au câştigat cu 108-30, iar în faţa campioanei au cedat cu 87-71.

 

CSU Sibiu a profitat de pauza competiţională şi a disputat, la Mediaş, două partide amicale. Primul a fost în compania echipei locale CSM, care activează în eşalonul secund. După 40 de minute, "galben-albaştrii" au câştigat cu 108-30. Ieri, CSU a întâlnit campioana en-titre "U" BT Cluj, în faţa căreia au pierdut cu 87-71.
În cele două teste, antrenorii lui CSU au urmărit integrarea lui Bogdan Popescu, proaspăt revenit la Sibiu, dar și modul în care echipa se prezintă pe parchet în absența lui Tyler Laser.

  • "Am avut două meciuri în care am încercat diferite formule în teren, unele dintre ele noi. De asemenea, am exersat apărarea, la care lucrăm, și care, din păcate, nu funcționează nici măcar la jumătate din potențial, sau din cât mi-aș dori eu. Rezultatele  nu sunt importante. Ceea ce ne-a interesat pe noi a fost construcția relațiilor dintre jucătorii noștri. A fost o perioadă de acumulare, perioadă de care nu am avut parte înainte de începerea oficială a sezonului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

 BC CSU Sibiu va reveni la antrenamente urmând să se pregătească pentru următoarea partidă, care se va disputa în 3 decembrie,  în deplasare la Phoenix Galați. După acesta, "galben-albaştrii" vor mai susţine, tot în luna decembrie, încă 4 partide oficiale, toate pe teren propriu, cu BC SCM "U" Craiova, CS Politehnica Iași, BC Mureș Tg. Mureș și Dinamo București.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA