Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
CSU Sibiu, prima înfrângere în campionat
Ovidiu BOICA
804 vizualizari
CSU Sibiu, prima înfrângere în campionat
”Galben-albaștrii” au cedat, sâmbătă seara, la o diferență de 3 puncte, la Craiova, scor 74-71.

 

CSU Sibiu a pierdut la o diferență de 3 goluri meciul susținut, sâmbătă seara, pe terenul echipei SCM ”U” Craiova. Aceasta este prima înfrângere a echipei sibiene în actualul sezon, după victoriile cu Dinamo Știința și BCM ”U” FC Argeș.
Oltenii au avut în permanență avantaj pe tabelă. Craiova a câștigat primul sfert cu 19-14, iar la jumătatea întâlnirii conducea cu 37-27. Și cea de-a treia perioadă l-a aparținut tot gazdelor (22-19). În ultimul act, sibienii au revenit și au egalat la 67, dar în final SCM ”U” Craiova s-a impus cu 74-71.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Isaiah Philmore (28 puncte), Kevin Hardy (13), Monyea Pratt (10), Chris Cooper (7), Mirel Dragoste (6), Aurelian Gavriloaia (3), Justas Tamulis și Randal Falker (câte două).
Sibienii revin pe teren propriu miercuri, 24 octombrie, pentru partida cu SCM Timișoara. Meciul va începe la ora 18:00. Biletele pentru această partidă mai pot fi achiziționate online până marți, 23 octombrie, ora 18:00, pe www.bc-csusibiu.ro/bilete sau pe www.kompostor.ro, urmând ca cele rămase disponibile să se pună în vânzare în ziua meciului, la caseria Sălii ”Transilvania”, începând cu ora 17:00.
 
 
Fleșeriu: ”Dacă aveam energia din ultimul sfert pe toată durata reprizei secunde, reușeam să câștigăm”

Dan Fleșeriu, antrenorul lui BC CSU Sibiu, a afirmat, la final, că jucătorilor săi le-a lipsit energia în meciul de la Craiova. Tehnicianul este convins că, dacă evoluau în repriza a doua la fel cum au făcut-o pe parcursul ultimelor 10 minute, ”galben-albaștrii” puteam să-și treacă în cont al treilea succes din acest sezon.
”Am fost aproape, dar din păcate, ne-a lipsit energia pe care am avut-o în ultimul sfert. Ne-a lipsit în primele două sferturi. Dacă, de la pauză măcar, jucam așa cum am făcut-o în ultimele minute, am fi putut câștiga. Craiova a făcut o figură foarte bună, a reușit să joace foarte mult sub coș, ne-a surprins cu un joc foarte bun al pivotului lor, pe care noi nu am reușit să îl oprim decât în ultimele 12 minute. Băieții au luat, pe final, multe decizii greșite, probabil din cauza oboselii și a efortului de a reveni în meci, iar asta ne-a pedepsit. Tot spun că este un campionat greu, că toată lumea va bate pe toată lumea și, până la urmă, a fost o încercare pentru noi să revenim de la minus 10 puncte și să vedem dacă suntem în stare, dacă avem valoarea și capacitatea de a veni din spate, dacă suntem conduși. Am avut-o, am venit la egal, am avut atacul de la egal, când am fi putut prelua conducerea, însă nu am reușit. Imediat au luat ei conducerea și au câștigat meciul. Cred că au meritat, îi felicit și asta trebuie să fie o lecție pentru noi, să pornim mai bine meciurile și să nu mai așteptăm doar finalul de meci pentru a câștiga”, a spus Dan Fleșeriu.
 
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia