logo
CSU Sibiu pierde dramatic primul meci la revenirea în Europa
Ovidiu BOICA
905 vizualizari
CSU Sibiu pierde dramatic primul meci la revenirea în Europa

Baschetbaliștii sibieni au pierdut, în această seară, la diferență de o jumătate de coș meciul cu cehii de la BK Pardubice, în primul tur preliminar al FIBA Europe Cup. După 40 de minute, formaţia vizitatoare s-a impus în "Transilvania" cu scorul de 79-78.
Cehii au avut iniţiativa în majoritatea timpului, în primul sfert. Pardubice a condus cu 16-10 şi 21-18, dar finalul a fost al "galben-albaştrilor", care au întors rezultatul graţie unui "run" de 8-0. Cea de-a doua perioadă a început de la scorul de 26-21. CSU a avut în două rânduri un avantaj de 8 puncte (29-21, 35-27), dar în finalul reprizei oaspeţii s-au apropiat la o jumătate de coş (37-36).
Sfertul al treilea a fost început bine de sibieni, dar apoi balanţa s-a înclinat în favoarea cehilor. O serie de erori ale "galben-albaştrilor" au fost taxate şi, cu 10 minute înainte de final, diferenţa dintre cele două echipe trecuse bariera a 10 puncte (65-54).
Riley, Pratt şi Capers au readus-o pe CSU "în cărţi", iar suporterii au răspuns pe măsură. Sibienii s-au apropiat la o singură posesie (67-65), însă Pardubice a continuat să păstreze avantaj pe tabelă până în ultimul minut, când Kinnard a pătruns pe sub inel şi a aruncat pe spate, 78-77. Mai erau 43 de secunde... Cehii au ratat atacul. La fel şi sibienii, care nici măcar n-au apucat să arunce la coş. Mai erau 2,2 secunde şi Pardubice a luat time-out, iar la reluare au întors rezultatul (79-78). A fost rândul lui Dan Fleşeriu să ceară time-out, cu 1,9 secunde până la final. Din nefericire, aruncarea lui Paliciuc n-a avut succes şi CSU a pierdut primul meci la revenirea într-o competiţie europeană.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sound

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia