Tribuna
CSU Sibiu păstrează aceleaşi preţuri la abonamente. Află de când pot fi achiziţionate!
Ovidiu BOICA
1255 vizualizari
CSU Sibiu păstrează aceleaşi preţuri la abonamente. Află de când pot fi achiziţionate!
Clubul studenţesc sibian va începe comercializarea abonamentelor pentru sezonul 2018/2019 la începutul acestei luni. Preţurile sunt neschimbare, între 200 şi 500 lei.

 

"Ca în fiecare an, la sfârșitul lunii august punem în vânzare abonamentele. Prețurile sunt la fel ca în sezonul precedent, 200 de lei pe partea în care va sta galeria, 300 în tribuna opusă și 500 de lei la sectorul VIP", a afirmat Horaţiu Floca, directorul CSU Sibiu.
Începând din acest an, abonamentele vor fi de tip card Acestea vor fi personalizate la sediul clubului cu sectorul, rândul și locul fiecăruia. De asemenea, posesorii acestor abonamente vor avea acces la anumite extraopțiuni pe care CSU le va oferi suporterilor.
Prețul la bilete va fi de 15 lei în oricare parte din sală. "Am încercat să oferim o facilitate și tinerilor care doresc să-și cumpere abonamente, să aibă locurile în sală asigurat. Ei vor avea același preț la abonamente doar că vor primi un tricou Polo  pentru fiecare abonament pe care un copil îl achiziționează, împreună cu părinții, bineînțeles", a mai spus oficialul lui CSU.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia