logo
CSU Sibiu, antrenament cu public, la Tg. Mureș
Ovidiu BOICA
1061 vizualizari
CSU Sibiu, antrenament cu public, la Tg. Mureș
”Galben-albaștrii” s-au impus cu 105-49 în fața unei echipe aflate în pericol de a nu mai închiea sezonul în curs. Dragoste ți Davis au fost cei mai buni marcatori, cu câte 21 de puncte. CSU Sibiu se menține în fruntea clasamentului Ligii Naționale cu două etape înainte de finalul primei faze a sezonului regulat.

 

Baschetbaliștii sibieni n-au avut niciun fel de emoții, luni seara, la Tg.Mureș. În fața unei echipe care se confruntă cu mari probleme, atât din punct de vedere financiar, cât și al lotului, ”galben-albaștrii” s-au impus la o diferență de peste 50 de puncte.
Primul sfert a fost cel mai echilibrat, CSU câștigându-l cu 18-15. A urmat desprinderea (30-8), în actul secund, la pauza mare jucătorii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc având un avantaj de 25 de puncte (48-23). Cel de-al treilea sfert le-a aparținut tot sibienilor (35-10), iar ultimele 10 minute au fost ale gazdelor (22-16), în condițiile în care CSU a jucat mai mult cu rezervele.
”A fost un meci, așa cum anticipam, de antrenament. Din păcate, am intrat pe teren mult prea moi și relaxați și primul sfert a fost destul de strâns. Îmi pare rău de situația celor de la Tg. Mureș. Sper că vor reuși treacă peste această perioadă și vor reveni acolo unde le este locul. Noi trebuie să fim serioși și să ne vedem de treabă, pentru că ne așteaptă o lună de foc în Top 6. Până atunci avem la Iași un meci pe care trebuie să îl tratăm cu maximum de respect!”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Marcel Davis (21 puncte), Mirell Dragoste (21), Bogdan Popescu (10), Radu Paliciuc (9), Wilhelm Brosser (9), Chris Cooper (9), Jordan Williams (7), Monyea Pratt (7), Lawrence Kinnard (5), Tyler Laser (5) și Dragoș Gheorghe (două).
În următoarea etapă, BC CSU Sibiu face deplasarea la Politehnica Iași, unde va juca sâmbătă, 17 martie, de la ora 19:00.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia