logo
CSU Sibiu, alte trei transferuri
Ovidiu BOICA
2173 vizualizari
CSU Sibiu, alte trei transferuri
Gruparea studențească i-a luat pe Lawrence Kinnard, Wilhelm Brosser și Andrei Ene. Brosser vine de la ”U” BT Cluj și este campion național U18 și U20.

CSU Sibiu și-a completat lotul cu trei jucători, în această săptămână. Gruparea studențească i-a transferat pe Lawrence Kinnard (foto), Wilhelm Brosser și Andrei Ene.
Americanul Lawrence Kinnard vine din Finlanda, acolo unde a jucat în ultimele două sezoane pentru echipa Lapuan Korikobrat. Kinnard este născut pe 8 iulie 1986, măsoară 2,03 metri și joacă poziția 4. El a mai evoluat și în campionatul Poloniei. În sezonul trecut a jucat în medie 25 de minute și a avut medii statistice de 9,7 puncte și 5 recuperări.
Wilhelm  Brosser  vine de la ”U” BT Cluj, măsoară 1,98m, este născut în 1996 și va fi unul dintre jucătorii pe care se va baza CSU în perspectiva noii reguli de joc ce prevede un jucător român, sub 23 de ani, pe parchet, în primul sfert de joc.  
Andrei Ene este, de asemenea, un jucător român cu potențial, ce măsoară 2,02 metri și este născut în 1995. A jucat ultimii ani la Ploiești.

  •  ”În acest moment, lotul pentru noul sezon este conturat în proporție de 80-90 la sută. Staff-ul tehnic urmează să se decidă asupra ultimilor jucători care vor face parte din echipă. Programul presezonului este finalizat și va cuprinde partide de pregătire în compania unor adversari puternici. Evident, reunirea echipei va înregistra unele absențe, motivate de prezența sportivilor noștri la loturile naționale. Vorbim de Radu Paliciuc, care se află în pregătire cu lotul național în perspectiva Eurobaschet-ului, dar și Dragoș Gheorghe, Mirel Dragoste si Willy Brosser, cei care participă la Universiada de la Taipei, și care vor veni la Sibiu la începutul lunii septembrie"”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.​
comentarii
2 comentarii

Popescu nu?....tot asteptam prelungirea ....
Hd
10.08.2017 06:25
A plecat la Timba.
me
10.08.2017 11:36
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia