Tribuna
CS Mioveni - FC Hermannstadt: X în derbi! Profită sibienii?
Ovidiu BOICA
3163 vizualizari
CS Mioveni - FC Hermannstadt: X în derbi! Profită sibienii?
În cazul unei victorii la Mioveni, ”alb-roșii” s-ar desprinde la 3 puncte de Dunărea Călărași, ocupanta locului 2, și la 7 de Chindia, cu o etapă înainte de finalul turului. Pentru antrenorul Alex Pelici și doi dintre jucătorii echipei sibiene, Ionuț Stoica și Robert Boboc, întâlnirea de mâine seară este una mai specială, cei trei făcând parte din staff-ul tehnic, respectiv lotul Mioveniului, în ediția precedentă de campionat.
 
Remiza dintre trupa lui Dan Alexa și Chindia (2-2) este excelentă pentru FC Hermannstadt! În cazul unui succes la Mioveni, în această seară, ”alb-roșii” și-ar consolida locul în fotoliul de lider și și-ar mări avansul față de celelalte două echipe de pe podium. Jocul de la Mioveni se anunță însă unul extrem de dificil pentru sibieni, din mai multe motive. Unul dintre ele ar fi că argeșenii au schimbat antrenorul, săptămâna asta, la conducerea tehnică fiind ”uns” Laurențiu Roșu. Cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, jucătorii Mioveniului vor face tot posibilul să-l convingă pe ”Roșeață” că merită un loc în primul ”unsprezece”. Altul, faptul că Alex Pelici și doi dintre jucătorii lui se întorc la Mioveni, de data asta însă din postura de adversari.
  • ”Meciul de la Mioveni va fi unul la fel de dificil ca și precedentele din campionat. Încercăm să obținem punct sau puncte, pentru a ne recâștiga poziția de lider. Întâlnim o echipă ai cărei jucători vor fi motivați suplimentar de faptul că au un nou antrenor. Întotdeauna schimbarea antrenorului aduce un plus de motivație. Suntem încrezători că putem obține încă un rezultat pozitiv. Personal, îmi face plăcere să mă reîntâlnesc cu foști colaboratori și jucători din perioada în care am antrenat-o pe CS Mioveni”, a declarat Alex Pelici, antrenorul principal al echipei sibiene.
Tehnicianul a transmis un mesaj de condoleanțe familiei îndoliate de decesul unuia dintre cei mai buni fotbaliști care au jucat pentru Sibiu. ”Suntem alături de familia îndurerată de plecarea la cele veșnice a lui Viorel Jurcă. Dumnezeu să-l odihnească!”, a mai spus Pelici.
 
Fără Dâlbea

Din nefericire, Pelici nu îl va putea folosi nici în acest meci pe căpitanul Răzvan Dâlbea. Acesta s-a accidentat imediat după ce a marcat golul calificării în prelungirile meciului cu FC Voluntari, din 16-imile Cupei României. Folosit în meciul următor, la București, cu Metaloglobus, în care a și marcat o dată, Dâlbea a resimțit unele dureri și nu a evoluat și în următorul joc, cel de pe teren propriu, cu Academica Clinceni, în campionat, câștigat cu 2-0.
”Va lipsi, în continuare, Răzvan Dâlbea, care este accidentat. În rest nu avem probleme de efectiv, toți jucătorii sunt apți”, a mai spus Pelici.
 
Boboc: ”E o echipă omogenă, joacă de mult timp împreună”
 
Printre jucătorii opriți în lot pentru acest meci se numără și mijlocajul Robert Boboc. Acesta a evoluat, în sezonul precedent, sub comanda lui Alexandru Pelici, la CS Mioveni. ”Ne așteaptă un meci greu la Mioveni. Întâlnim o echipă bună, cu jucători tehnici, care pot face diferența în orice moment al meciului. Mioveniul este o echipă omogenă, care joacă de mult timp împreună. Vom trata întâlnirea cu maximă seriozitate, cum am făcut de fiecare dată. Sperăm să ne întoarcem de la Mioveni cu toate ce 3 puncte”, a spus Boboc.
 
 
Se vede pe Digi Sport

Întâlnirea din această seară, de la Mioveni, va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Partida va începe la ora 18:00 și este ultima a etapei a XVIII-a, penultima a turului.
 
LIGA 2, ETAPA A XVIII-A
Sâmbătă, 18 noiembrie
RIPENSIA TIMIŞOARA - ASU POLI TIMIŞOARA 0-2 (0-0)
Au marcat: Carol Taub '26, Raul Krausz '64.
ASA TG. MUREŞ - PANDURII TG. JIU 4-1 (1-1)
Au marcat: Mihai Petra '36, Robert Candrea '48, Dan Panait '86, Tiberiu Petriş '90+2 / Ciprian Rus '18.
FC ARGEŞ - OLIMPIA SATU MARE 2-1 (0-0)
Au marcat: Ionuț Năstăsie '52, Alin Popa '60 / Robert Villand '75.
CHINDIA TÎRGOVIŞTE - DUNĂREA CĂLĂRAŞI 2-2 (2-1)
Au marcat: Cristian Cherchez '34 - penalti, '45 - penalti / Missi Mezu '10,Marian Drăghiceanu '78.
DACIA UNIREA BRĂILA - UTA ARAD 3-4 (1-2)
Au marcat: Sorin Frunză '45 - penalti, Andrei Banyoi '53, Marius Dima '85 / Cătălin Hlistei '15 - penalti, Marius Curtuiuș '26, Daniel Florea '66, '81.
LUCEAFĂRUL ORADEA - ŞTIINTA MIROSLAVA 1-1 (1-0)
Au marcat: Vlad Rusu '32 / Alexandru Corban '72.
METALOGLOBUS BUCUREŞTI - CS AFUMAŢI 0-3 (0-3)
Au marcat: Mugurel Dedu '31 - penalti, '43, Robert Buduroi '38.
SPORTUL SNAGOV - FORESTA SUCEAVA 2-0 (1-0)
Au marcat: Claudiu Borțoneanu '24, Alin Manea '55.
Duminică, 19 noiembrie
ACADEMICA CLINCENI - CS BALOTEŞTI
Luni, 20 noiembrie, ora 18:00
CS MIOVENI - FC HERMANNSTADT
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA