logo
Copiii de la Kudokai şi-au făcut singuri cadouri. "Golden Boy" Nick Angelo, senzaţie la Uricani!
Ovidiu BOICA
1756 vizualizari
Copiii de la Kudokai şi-au făcut singuri cadouri.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, la Uricani a avut loc, weekendul trecut, o gală de K1 rezervată celor mai mici luptători, viitorul artelor maţiale, ale MMA-ului şi kickboxingului din România. De la eveniment nu putea lipsi clubul sibian Kudokai, care i-a trimis în ring pe cei mai mici "lupişori".
Şi de adata aceasta Nick Angelo Albu, "Golden Boy", a făcut senzaţie în ring. Sibianul de 7 anişori a triumfat la categoria 29 kg, la capătul unuia dintre cele mai gustate şi spectaculoase meciuri ale competiției.
"Nick nu se dezminte şi, ca de fiecare dată, nu i-a lăsat nicio şansă adversarului. Un nou meci câștigat, în aplauzele celor prezenţi. De fapt, toţi sportivii noştri s-au comportat onorabil şi, în loc să primească ei cadouri de la părinţi, cu ocazia Zilei Copilului, le-au dăruit ei acestora evoluţiile bune din ring, la Uricani. Eduard Grancea, un nou "Kudokai Kid", aşa le spunem noi tuturor copiilor din clubul nostru, la numai 5 luni de antrenamente la Kudokai a avut o ţinută şi o atitudine foarte bună în meci. Mulțumim Assault Security, Primăriei Municipiului Sibiu şi Consilului Județean pentru sprijinul acordat", a declarat unul dintre antrenorii clubului Kudokai, Adrian Mihai. Acesta, alături de Nicolae Albu, se ocupă de pegătirea noii echipe de copii a clubului sibian.
 
Rezultate KUDOKAI
Raul Spătar (7 ani, categ. 32 kg) - locul 1
Lucas Mărginean (8 ni, 26 kg) - locul 1
Eduard Grancea (9 ani, 30 kg) - locul 1
Robert Tănase (13 ani, 35 kg) - locul 1
Denis Cărbunar (13 ani, 55 kg)
Alexandru Gheorghică (9 ani, 23 kg) - locul 1
Dragoş Văduva (15 ani, 93 kg) - locul 1
Ede Burjan (13 ani, 53 kg) - locul 1
Ovidiu Greuruş (15 ani, 75 kg) - locul 2
Remus Rosemfeld (14 ani, 65 kg) - locul 2
Florin Şoimu (17 ani, 63 kg) - locul 2
Robert Gontineac (24 ani, 80 kg) - locul 2.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia