logo
Confirmare de la TAS: FC Viitorul este campioana României
b.o.n.
975 vizualizari
Confirmare de la TAS: FC Viitorul este campioana României

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a pronunțat, astăzi, în privința câștigătoarei Ligii I în sezonul 2016/2017, decizând că FC Viitorul rămâne campioana României, așa cum s-a validat în Comitetul Executiv al FRF, în data de 5 iunie, informează Federația Română de Fotbal într-un comunicat.
Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FC FCSB. Cele două formații au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe dintre cele două în play-off-ul campionatului.
FCSB a cerut TAS să constate că interpretarea prevederilor art 27.3 din ROAF ar trebui să fie diferită de varianta de interpretare stabilită de FRF și LPF, precizând faptul că în cazul egalității de puncte, ar trebui luate în considerare rezultatele dintre cele două echipe din sezonul 2016/2017 (sezon regulat + play-off).
Astăzi, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins apelul depus de clubul FC FCSB în data de 6 iunie și a confirmat decizia Federației Române de Fotbal din data de 5 iunie, când s-a validat clasamentul Ligii I, precizează FRF.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia