logo
FITS
Conducerea echipei FC Avrig reacționează. Adrian Aldea, președintele clubului: ”Garantăm stabilitate şi continuitate”
Dan FRÂNCU
1874 vizualizari
Conducerea echipei FC Avrig reacționează. Adrian Aldea, președintele clubului: ”Garantăm stabilitate şi continuitate”

În urma apariţiei în cotidianul Tribuna a articolului “Se desfiinţează FC Avrig de la finalul acestui sezon?” (http://www.tribuna.ro/stiri/sport/se-desfinteaza-fc-avrig-la-finalul-acestui-sezon-139457.html - nr. 8277, marţi, 6 noiembrie), oficiali ai clubului ACS FC Avrig ne-au contactat cu rugămintea de a publica în paginile ziarului un punct de vedere referitor la situaţia clubului. Ca urmare, redăm mai jos comunicatul clubului din oraşul de pe malul stâng al râului Olt:

“Înainte de orice, vreau să multumesc pe această cale, în numele meu şi în numele clubului pe care îl reprezint, tutor persoanelor fizice și juridice implicate financiar şi/sau moral în activitatea clubului și, în general, în activitatea fotbalistică.

ASC FC Avrig functionează ca şi asociatie sportivă, în care unitatea administrativ-teritorială orașul Avrig are calitatea de membru asociat, împreună cu alte persoane fizice și juridice. Sprijinul financiar acordat de orașul Avrig, cu titlu de cotizație proprie, în baza Statutului și în baza Legii Educației Fizice și Sportului nr. 69/2000, reprezintă doar o parte din bugetul de venituri al clubului. Pe lângă cotizațiile proprii ale membrilor asociați, clubul a mai beneficiat și de donații și sponsorizări venite de la persoane apropiate, sau care îndrăgesc fenomenul fotbalistic, sau fenomenul sportiv, în general.

În ceea ce priveşte situaţia actuală a clubului, afirm cu certitudine şi maximă seriozitate că echipa FC Avrig va rămâne înscrisă în competiția națională (Liga 3), iar activitatea acestuia va continua atât în sezonul competițional 2018/2019, cât și în următoarele sezoane competiționale.

Totodată, vreau să menționez faptul că, în activitatea competițională a clubului, sunt implicate, pe lângă conducerea tehnică și conducerea administrativă, un număr de aproximativ 80 de persoane legitimate, pornind de la copii și juniori, până la seniori, amatori și profesioniști.

În prezent, în cadrul clubului nu s-a pus problema retragerii echipei din campionatul Ligii 3 a sezonului competițional 2018/2019 și nici nu se va întâmpla acest lucru.

Oportunitatea înscrierii echipei în Liga 3, în sezonul competițional 2019/2020, se va discuta și analiza la sfârșitul sezonului competițional în curs (anul 2019), de către toți membrii Adunării Generale a asociaților clubului sportiv, din care face parte și orașul Avrig. Atunci, se va analiza oportunitatea continuării sau a încetării promovării și realizării sportului de performanță și a sportului pentru toți în comunitatea locală a Avrigului.

În concluzie, conducerea administrativă promite și garantează stabilitate și continuitate în activitatea sportivă ce se derulează acum în cadrul clubului FC Avrig.

Preşedinte ASC FC Avrig, av. Adrian Aldea”

 

 

comentarii
1 comentarii

Sa modernizeze strazile, sa faca retele de apa si canalizare, iluminat public , parcuri cu zone verzi si sa modernizeze scolile, nu sa ingroape bani in fotbal, ca sa se poata lauda unii ca sunt mari "oficiali" de club...
prioritati
08.11.2018 14:12
Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia