logo
spartan
Concordia - Gaz Metan / Ţinta: 3 puncte pe sinteticul de la Chiajna!
Ovidiu BOICA
549 vizualizari
Concordia - Gaz Metan / Ţinta: 3 puncte pe sinteticul de la Chiajna!
Ţinta: 3 puncte pe sinteticul de la Chiajna!

 

Gaz Metan începe returul pe terenul Concordiei, una dintre echipele din jumătatea inferioară a clasamentului. Dacă medieşenii îşi fac planuri mari, sperând să joace în play-off, anul acesta, ilfovenii sunt mai degrabă preocupaţi să nu fie pe unul din ultimele 3 locuri, la final, sau măcar pe 13 sau 14.

Mihai Teja, antrenorul Gazului Metan, a declarat, într-o conferinţă de presă, că îşi propune numai victoria pentru jocul de la Chiajna. Teja consideră că întâlnirea cu Concordia este una din cele 8 "finale" pe care echipa sa le mai are de disputat până la finalul anului.

  • "Întâlnim o echipă bună, cu un lot, atât numeric, cât şi valoric foarte bun. Este o deplasare destul de grea. Noi, anul acesta, mai avem 8 "finale". Ne dorim să tratăm fiecare meci ca pe o finală, să câştigăm puncte, pentru că vrem să fim cât mai sus la finalul sezonului regulat, să tragem linie şi să facem peformanţă, pentru că suntem cu toţii de acord că vrem să realizăm ceva la Gaz Metan. Mergem să câştigăm, ne dorim asta şi sper să şi reuşim să luăm toate cele 3 puncte", a spus Teja.

La rândul său, mijlocaşul Roberto Romeo crede că, anul acesta, gruparea din Mediaş este capabilă să prindă play-off-ul. "Va fi un meci greu, mai ales că se va juca pe un teren sintetic. Luăm fiecare meci în parte. Ne dorim să câştigăm la Chiajna. După o săptămână de când a venit domnul antrenor Teja şi am început să lucrăm împreună, ne-a spus că echipa asta are forţă. Am făcut lucruri extraordinare. Eu unul, la început nu mă aşteptam să fim atât de sus în clasament. Acum jucăm de la egal la egal cu toate echipele. Suntem o familie, suntem uniţi şi cred că se pot face lucruri bune în acest an la Mediaş. Nu va fi uşor, dar eu unul cred că avem şanse să prindem play-off-ul", a afirmat italianul.

Înaintea acestui meci, Gaz Metan ocupă locul 5, cu 21 de puncte. Întâlnirea dintre formaţia din Mediaş şi Concordia se va disputa în această seară, de la ora 18:00.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia