logo
Ciclism montan în... centrul Sibiului
Ovidiu BOICA
1509 vizualizari
Ciclism montan în... centrul Sibiului
Asociația Total Cycling Club Sibiu organizează duminică, 23 aprilie, în Piața Mică, prima ediție a XC-Eliminator Central.

După Turul Ciclist al Sibiului, o altă competiție rutieră invadează centrul orașului. Duminică, 23 aprilie, în Piața Mică se va desfășura prima ediție a XC-Eliminator Central, un concurs de ciclism montan. Evenimentul face parte din proiectul mai mare al clubului organizator, Asociația Total Cycling Club Sibiu, denumit "Clasamentul unitar pentru amatorii României (C.U.P.A.) la MTB".
Concurenții vor fi grupați în serii de câte 4, primii doi clasați calificându-se în faza următoare.  Lungimea traseului este de 930 de metri, cu o diferență de nivel de 17 metri. Participanții la XC-Eliminator Central vor penala pe patru tipuri de suprafață, pavaj, piatră cubică, scări și asfalt.
Competiţia se va desfăşura conform regulamentului afișat pe site-ul organizatorului - http://xce.totalcycling.ro/ - și corespunde normativelor de mountain bike în vigoare pe plan național și internațional. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul organizatorului.
Participanții vor fi împărțiți pe mai multe categorii de vârstă, masculin și feminin. Vârsta minimă a concurenților va fi de 18 ani.
 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia