logo
Champions League, volei feminin: Campioana României întâlnește deţinătoarea Cupei CEV, la Sibiu
Ovidiu BOICA
758 vizualizari
Champions League, volei feminin: Campioana României întâlnește deţinătoarea Cupei CEV, la Sibiu
Palatul Sporturilor ”Transilvania” va găzdui meciul dintre Volei Alba Blaj și Dinamo Krasnodar în această seară, de la ora 18:00.
Campioana en-titre la României la volei feminin, Volei Alba Blaj, va juca, în această seară, de la ora 18:00, în Palatul Sporturilor ”Transilvania”, cu deținătoarea Cupei CEV, Dinamo Krasnodar, primul meci oficial din noul an. Partida contează pentru Grupa B a Champions League și va pune față în față două echipe care au pierdut primul joc disputat în această fază a competiției. Româncele au pierdut cu scorul de 3-1 la Moscova, în vreme ce gruparea din Krasnodar a cedat, tot cu 3-1, pe propriul teren, cu Volero Zurich din Elveția.
Dinamo Krasnodar a  câștigat de trei ori Cupa Rusiei, Cupa Challenge în 2013 și Cupa CEV, în două rânduri (2015 şi 2016).
”Mergem la victorie, pentru că eu nu mă gândesc decât la victorie. Vrem să facem o bună imagine oraşului nostru nu doar la nivel naţional, ci şi la nivel european. Să nu uităm faptul că facem parte din elita voleiului, pentru că suntem între cele mai bune 16 echipe din Europa”, a declarat, pentru cotidianul Unirea din Alba Iulia, primarul orașului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia