Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Cei mai buni jucători de tenis de masă s-au decis în Sala "Transilvania"!
Cei mai buni jucători de tenis de masă s-au decis în Sala
Jucători de tenis din cinci județe au venit în weekend la Sibiu să concureze la "Cupa Centenar Transilvania”. La evenimentul desfășurat sâmbătă, 20 octombrie, în Sala "Transilvania", au fost prezenţi aproape 40 e concurenţi.

 

La "Cupa Centenar Transilvania”, un turneu de categoria B, au luat parte pasionați ai tenisului de masă din judeţele Sibiu (Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie, Agnita, Săliște, Ocna Sibiului, Cristian, Mediaș), Mureş (Tg. Mureș), Alba (Alba Iulia, Aiud), Dolj (Craiova) și Hunedoara (Deva). Cei 38 de jucători au fost împărţiţi pe mai multe categorii, începători şi avansați, Open şi Elite.

"Am avut 38 de participanți care au fost împărțiți în 6 grupe. S-au calificat primii 4 în grupele superioare, de acolo primii doi, după care s-au jucat  meciurile eliminatorii”, au declarat organizatorii.

Turneul a debutat la ora 9:30 și s-a încheiat în jurul orei 20:00.

Pe locul 1 s-a clasat Radu Suflețel din Alba Iulia, acesta fiind urmat de Cezara Boeriu din Tg. Mureș, şi de Ioan Todârcea.

Organizatorii au pregătit cupe, medalii și diplome pentru câștigători, fiind premiate primele 8 locuri.

 

Un nou turneu la Sibiu, în noiembrie

Organizatorii turneului de la Sibiu au anunţat, printr-un comunicat de presă, că o nouă competiţie va avea loc în Sala "Transilvania" luna viitoare.

"Lumea s-a simțit bine sâmbătă. S-a jucat tenis de calitate, au fost niște seturi foarte disputate. A fost un turneu foarte bun, de aceea ne dorim să mai facem încă unul, în luna noiembrie. Este vorba de Top 8, la care vor participa cei mai buni 8 jucători din Sibiu la Open/Elite și cei mai buni 8 la Începători/Avansați”, a declarat Adonis Filea, organizator local.

Până atunci, iubitorii de tenis de masa din Sibiu își dau întâlnire în fiecare săptămână la Sala "Transilvania". În fiecare zi de miercuri are loc "Turneul de antrenament”, unde se joacă grupe și probe eliminatorii și se ține un clasament local.

Turneul B "Cupa Centernar Transilvania”a fost organizat de AmaTur împreună cu organizatorii locali Adonis Filea, Călin Anton și Marius Barac.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia