Tribuna
Ce să mai înțelegem din asta? Ștefan Blănaru și-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt în ziua în care oficialii grupării de pe ”Municipal” spuneau că este nevoie de el!
Ovidiu BOICA
3793 vizualizari
Ce să mai înțelegem din asta? Ștefan Blănaru și-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt în ziua în care oficialii grupării de pe ”Municipal” spuneau că este nevoie de el!

La doar câteva ore după ce antrenorul Costel Enache se declara mulțumit de jucător, atacantul Ștefan Blănaru și-a reziliat contractul cu FC Hermannstadt. Vârful de atac este al treilea jucător plecat în această săptămână de la clubul sibian, după Alexandru Dandea și Sergiu Popovici.
”Pentru Ștefan (n.a. Blănaru), pot să spun eu ce știu, ca să nu credeți că e ceva premeditat, sunt interese din partea multor echipe. Eu am discutat personal cu conducerea clubului. Ștefan este un jucător de care noi avem nevoie, și-a făcut treaba foarte bine aici, dar - în același timp - pentru faptul că suntem acoperiți (n.a. pe postul de atacant) și e o concurență foarte bună acolo, da că va dori să-și găsească o soluție mai bună, în funcție de posibilități, se poate lua în calcul și asta. Dar, nu a venit nimeni cu ideea că trebuie să plece”, a afirmat în conferința de presă de astăzi antrenorul Costel Enache, întrebat fiind dacă se pune problema ca Blăaru să părăsească FC Hermannstadt.
În același timp, președintele Iuliu Mureșan declarase că, pentru Blănaru, sunt patru oferte.
Conform unor surse, Ștefan Blănaru a fost aproape de un transfer la Concordia Chiajna, în urmă cu aproximativ 2-3 săptămâni, însă în cele din urmă acesta a picat.
”A fost o călătorie frumoasă, cu multe realizări împreună! Blană, îți mulțumim pentru tot ce ai realizat la #FCH și îți dorim mult succes în continuare! Începând de astăzi, Ștefan Blănaru nu mai este jucătorul nostru, în urma unei despărțiri amiabile”, este mesajul postat de clubul sibian pe contul oficial de Facebook.
Vârful de atac nu a dorit să comenteze despărțirea sa de FC Hermannstadt, dar a ținut să le mulțumească suporterilor sibieni pentru cele două sezoane petrecute împreună.
După plecare lui Blănaru, în actualul lot se mai regăsesc doar nouă jucători din lotul cu care a fost încheiat precedentul sezon, și anume Ionuț Stoica, Alex Mățel, Petrișor Petrescu, Răzvan Dâlbea, juniorul Loren Niță, Juvhel Tsoumou, Daniel Offenbacher, Daniel Tătar și Lucian Dumitriu. Se aude însă că, dintre aceștia, cel puțin alți doi jucători se vor despărți de echipă în zilele următoare.

comentarii
2 comentarii

Pai, mai nenea Boica (nu inseamna ca daca ai plecat cu Birt, sa apuci si metehnele lui…), raspunsul il gasesti in cele spuse de Enache! Probabil au analizat impreuna (atat ofertele existente, cat si viitorul lui Blanaru la FCH) si au hotarat ca e mai bine asa! Hai sa fim barbati si sa acceptam ca am plecat singuri...
Eu, sibianul
31.08.2019 09:53
Se vede dupa titlul articolului ca ai fost in echipa lui Birt. Cred ca s-a vorbit destul de clar in conferinta de ieri despre situatia lui Blanaru. Daca vrea sa plece sa joace mai mult...e liber sa o faca.
31.08.2019 17:25
Din aceeasi categorie
sevis

Pastravaria Laita

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Licitatie publica

accentmedia