logo
spartan
Cazul Păltiniş Răşinari - MSE Tg. Mureş, pasat Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF-ului
Ovidiu BOICA
2015 vizualizari
Cazul Păltiniş Răşinari - MSE Tg. Mureş, pasat Comisiei de Disciplină şi Etică a FRF-ului

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins contestaţia echipei din Răşinari înaintată după meciul din manşa întâi a barajului pentru promovarea în Liga 3, împotriva echipei MSE Tg. Mureş. Oficialii campioanei judeţene au contestat, la adresa Departamentului Competiţii al FRF, dreptul de joc al mureşenilor, întrucât echipa lor şi-a modificat structura juridică - iniţial se numea AS MSE 08 Tg. Mureş - după termenul limită acceptat de regulament, respectiv în perioada 1-10 iunie 2018. Cererea de schimbare ar fi fost făcută cu o zi întârziere, pe 11 iunie. Mai mult, schimbarea ar fi trebuit aprobată într-o şedinţă de Comitet Executiv al AJF Mureş, lucru ce nu s-ar fi întâmplat. Tot în adresa către FRF, clubul Păltiniş Răşinari a contestat faptul că jucătorii adverşi au avut pe carnetul de legitimare trecută vechea denumire a clubului, adică AS MSE 08 Tg. Mureş, în timp ce echipa cu care a jucat poartă acum numele ACS MSE Tg. Mureş.
Pe teren, ACS Păltiniş a ratat promovarea în Liga 3 după 0-2 în deplasare şi 3-1 pe teren propriu. Mureşenii au avut câştig de cauză deoarece au reuşit să marcheze în deplasare.
În sentinţa de astăzi, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a constata valabilitatea legitimării a jucătorilor mureşeni şi, totodată, a dreptului de joc al acestora, dispunând totodată înaintarea cauzei la Comisia de Disciplină şi Etică a FRF pentru soluţionarea contestaţiei. Aceasta va trebui să analizeze contestaţia făcută de Păltiniş Răşinari pentru faptul că echipa din Tg. Mureş şi-a modificat structura juridică după termenul limită acceptat de regulament, şi anume 10 iunie. Clubul sportiv din Tg. Mureş şi-ar fi modificat CIS-ul abia pe 11 iunie, iar schimbarea nu ar fi fost aprobată de Comitetul Executiv al AJF Mureş, susţin oficialii grupării din Răşinari.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia