logo
Case sportive la care gasesti cele mai mari bonusuri de inregistrare
Case sportive la care gasesti cele mai mari bonusuri de inregistrare

Pentru multi pariori bonusul de inregistrare reprezinta un factor demn de luat in seama, factor in functie de care acestia vor decide daca isi vor crea sau nu cont la respectiva casa online.

De altfel, bonusul de inregistrare este primul lucru care atrage atentia la un site, in general acesta fiind scos in evidenta pe pagina principala. In plus, un bonus mare de inregistrare ar trebui sa insemne ca acel site beneficiaza si de alte puncte forte (oferta bogata, promotii, aplicatie pentru telefon etc.). 

Probabil sunteti la curent cu unele case de pariuri care opereaza in tara noastra, insa nu cu toate. Pentru a descoperi lista caselor de pariuri online licențiate în România va invitam sa accesati site-ul Interbelt. Acesta a fost creat din dorinta de a le intinde pariorilor o mana de ajutor referitor la diferite informatii sau chiar probleme legate de casele de pariuri. 

 Interbelt este un site obiectiv, care nu favorizeaza anumite case de pariuri in detrimentul altora. Drept urmare, aici va sunt prezentate atat punctele forte, cat si punctele slabe ale fiecarei case. Recenzia uneia se refera la oferta de pariuri pre-meci, la cea live, dar si la cote (daca sunt mai mici sau mai mari comparativ cu ale altor case de pariuri). 

Recenzia o puteti gasi accesand butonul “Detalii” din dreptul casei online. De altfel, aceste recenzii pot fi accesate de pe orice pagina din sectiunea “Case de pariuri”, sectiune aflata in partea stanga a site-ului. Subsectiunile acesteia sunt “Ratingul pariorilor”, “Rating - cote”, “Rating – oferta”, “Rating – pariuri live”, “Bonusuri la inregistrare”, “Case de pariuri licentiate”, precum si “Versiuni de mobil”. In majoritatea acestor subsectiuni veti descoperi un clasament al tuturor celor 14 case de pariuri cu privire la titlul acesteia , grupate in 3 categorii. Spre exemplu la “Rating – oferta” veti gasi cateva case de pariuri in categoria “Cele mai bune”, altele in categoria “Medii”, iar celelalte in categoria “Mediocre”. 

Sub ce forma se pot acorda bonusurile de inregistrare?


Vom zabovi putin in subsectiunea “Bonusuri la inregistrare”, care face subiectul articolului nostru. Dintre cele 14 case de pariuri licentiate aici gasim doar 10 si asta deoarece celelalte 4 nu prezinta bonus la inregistrare.  Casele nu sunt aranjate in ordinea bonusului de inregistrare, ci aleatoriu. In dreptul fiecareia putem observa bonusul avut. Unele sunt clasice (trebuie rulate de un anumit numar de ori), altele sunt sub forma unui pariu fara risc, iar altele chiar sub forma de freebet. 

Cate case de pariuri dispun de bonusuri atractive la inregistrare?


Probabil toti pariorii sunt la curent cu faptul ca bonusul cel mai mare de inregistrare se gaseste la Netbet, acesta fiind in valoare de 1 500 lei, bonus acordat in urma primelor 5 depozite. Va  lasam pe voi sa descoperiti care sunt celelalte doua case online care completeaza podiumul. Putem spune ca 4 sunt casele care beneficiaza de un bonus de inregistrare mai mare de 500 lei. 

La inceputul articolului spuneam ca site-ul Interbelt a fost creat si pentru a rezolva probleme intampinate de utilizatori la casele de pariuri. Daca te consideri nedreptatit la un moment de o casa de pariuri sau de operatorii care valideaza rezultatele sau care ocolesc raspunsul cand ii abordezi la live chat in legatura cu o problema, nu trebuie decat sa iti creezi cont la Intelbet si sa postezi nemultumirea ta la sectiunea “Adauga o reclamatie” a casei de pariuri respective. In cateva ore sau chiar minute un membru din staff va prelua nemultumirea si nu numai ca va incerca sa o rezolve, dar o va si rezolva, contactand un operator al acelei case online.

Pe Interbelt poti gasi, de asemenea, diverse articole utile privind strategiile de pariere, noutatile caselor de pariuri si tot ce tine de pariuri sau de sporturi. Totodata, poti participa gratuit la doua concursuri lunare. In unul trebuie doar sa alegi daca un anumit pronostic propus de tipsterii site-ului Interbelt, printre care se numara Mihai Mironica, Ioana Cosma, Borja Pardo sau Julio Salinas, va fi corect sau gresit. Cel de-al doilea concurs se refera la blogul tau de pe site, blog care poate fi creat foarte usor, aici putand scrie orice legat de sport. Clasamentul va fi alcatuit in functie de vizualizarile tuturor articolelor din respectiva luna.

In concluzie,  Interbet este un site foarte util nu doar pariorilor incepatori sau celor care doresc sa consulte avantajele si dezavantajele fiecarei case de pariuri in parte, ci si celor care isi propun sa obtina o suma lunara fara a investi nimic sau celor ce vor sa afle mai multe despre strategiile de pariuri.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia