Tribuna
Campionatul Naţional Universitar de fotbal, Sibiu, 21-24 mai
Campioana se decide la Sibiu
Ovidiu BOICA
1221 vizualizari
Campioana se decide la Sibiu
Astăzi debutează, la Sibiu, cea de-a treia ediţie a turneului final al Campionatului Naţional Universitar de fotbal. Participă 6 echipe, inclusiv cea a Universităţii "Lucian Blaga".
Student Sport îşi va desemna câştigătoarea ediţiei 2013 a Campionatului Naţional Universitar de fotbal la Sibiu. Evenimentul începe astăzi, festivitatea de deschidere fiind programată pentru ora 15:00, în Aula "Avram Iancu" de la Facultatea de Litere şi Arte, unde vor fi prezente personalităţi importante ale Sibiului. Turneul propriu-zis are programat primul meci în dimineaţa zilei de mâine (ora 9:00), în Palatul Sporturilor "Transilvania".
Cele 6 echipe calificate au în componenţă studenţi proveniţi din 6 centre universitare, şi anume Sibiu, Tg. Mureş, Timişoara, Bucureşti, Oradea şi Iaşi. Acestea au obţinut calificarea la turneul final în urma "zonelor" ce s-au desfăşurat la Alba Iulia, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi.
În cadrul competiţiilor Student Sport sunt angrenaţi peste 1000 de studenţi, din 64 de universităţi, din 23 de centre universitare.
Campionatul Naţional Universitar de fotbal este organizat în parteneriat cu Universitatea "Lucian Blaga” Sibiu şi cu susţinerea sponsorilor şi a partenerilor, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Federaţia Română de Fotbal, Bergenbier, Fan Courier, Qual Media, Consiliul Judeţean Sibiu, Casa de Cultură a Studenţilor din Sibiu, Borsec, Naturalact şi Asociaţia Solidus.

Meci "Generaţia de Aur" vs. fostele glorii ale Sibiului
Organizatorii evenimentului au pregătit un meci demonstrativ, în zia finalei CN Universitar, pe 24 mai. Mai mulţi reprezentanţi ai "Generaţiei de Aur", printre care Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Viorel Moldovan, vor înfrunta o selecţionată a fostelor glorii ale fotbalului sibian. Tot pe 24 mai sibienii vor viziona un spectacol de cheerleading oferit de trupa de majorete de la Rîşnov care au ajuns până în semifinalele show-ului "Românii au talent”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.

Campanie de strângere de fonduri pentru Diana
În cadrul acestui eveniment va fi susţinută şi campania de strângere de fonduri pentru Diana Stanciu. La sfârşitul meciului demonstrativ, se va scoate la licitaţie un tricou semnat de toţi membrii "Generaţiei de Aur". Mai mult, pe toată perioada competiţiei vor fi amplasate, la Palatul Sporturilor "Transilvania", urne în care se pot face donaţii către tânăra care se luptă pentru viaţa ei.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia