Tribuna
PNL
Campionatul Naţional U-17, baschet feminin
"Bronz" pentru CSŞ Sibiu
Ovidiu BOICA
1942 vizualizari
Echipa pregătită de prof. Călin Anton s-a clasat pe locul 3 la CN desfăşurate la Galaţi, în perioada 11-13 mai.
Echipa de U-17 a Clubului Sportiv Şcolar Sibiu, pregătită de prof. Călin Anton, s-a clasat pe locul 3 la turneul final al Campionatului Naţional de baschet feminin, desfăşurat la Galaţi, în perioada 11-13 mai.
În prima partidă, sibiencele s-au încălzit mai greu, viitoarea campioană, CSŞ Bega Timişoara, luând avans în chiar primul sfert. Baschetbalistele sibience şi-au revenit în următoarele 10 minute şi, după pauza mare, s-au lansat într-o veritabilă cursă de urmărire. Din nefericire, ultimul sfert le-a apartinut timişorencelor, care au câştigat partida cu 72-63.
În următorul meci, CSŞ Sibiu le-a întâlnit pe jucătoarele de la Bball 6 Sf. Gheorghe, echipă la care starting five-ul evoluează pe prima scenă a ţării, la seniori. Jucătoarele lui Călin Anton n-au mai repetat greşeala din debutul confruntării cu CSŞ Bega şi au început în forţă jocul, câştigând primul sfert cu 25-20, diferenţă ce avea să se menţină şi la jumătatea meciului (36-31). După o evoluţie oscilantă în sfertul 3, unul adjudecat de adversare cu 25-11, sibiencele au revenit în ultimele 10 minute şi au egalat în penultima secundă de joc, printr-o aruncare de 3 puncte, realizată de Sabina Armenean. În prelungiri, fără conducătorii de joc, ambele eliminate cu 5 greşeli personale, CSŞ Sibiu a pierdut, la mare luptă, cu 80-75.
În ultima partidă, baschetbalistele sibience s-au impus în dauna echipei CSŞ Craiova, un team ce are în componenţă 4 jucătoare ce activeaza în Divizia A, jocul fiind controlat în totalitate de fetele prof. Călin Anton, scor 58-49.
Între remarcatele Final Four-ului sunt şi câteva sportive ale CSŞ Sibiu, Mădălina Geleriu - cea mai bună pasatoare, Antonia Radu - cea mai de perspectivă tânără jucatoare - şi Sabina Armenean, cu cel mai mare indice de eficienţă, ea fiind şi cea mai bună marcatoare a echipei, cu 52 de puncte, urmată fiind de Antonia Radu (48 pct.) şi Mădălina Geleriu (36 pct.). Celelalte componente ale echipei CSŞ Sibiu sunt Anamaria Popa, Ramona Mihai, Sonia Petrese, Andreea Leva, Claudia Rusu, Alexandra Cosma, Sabina Rogos, Boblarka Gergely, Flavia Dragotă, Teodora Smeu, Iuliana Tudoroiu şi Maria Ştefănescu.
“Consider prestaţia echipei la acest Final Four foarte consistentă, în condiţiile în care am întâlnit echipe ce cuprind jucătoare ce activează la diferite loturi reprezentative sau echipe de Divizia A, atuurile noastre fiind ambiţia, nucleul eterogen, munca susţinută din ultimii ani, precum şi caracterul acestor sportive ce au făcut şi multe sacrificii ca să ajungă la această performanţă", a afirmat prof. Călin Anton, cel care aduce mulţumiri şi pe această cale prietenilor din jurul echipei ce i-au sprijinit constant pe parcursul campionatului, Claudiu Spînu, directorul Direcţiei Judeţene de Tineret şi Sport, Pensiunea Alexia, Boemaprest, conducerea CSŞ Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Baschet.




comentarii
4 comentarii

nucleu eterogen?! eterogen = Diferit, felurit, deosebit; (despre un
ctc
30.05.2012 16:25
De ce se doreste cu atata disperare ca Robert Negoita sa ajunga primar?! Iata ce se pune la cale, un boom imobiliar in buricul parcului IOR, prin Dragos Savulescu bunul prieten al lui Robert Negoita, care detine 12 ha in parcul mentionat. S-a inceput imprejmuirea terenului si, in mare "taina" au pus de un proiect imobiliar, proiect ce se vrea pus in aplicare imediat daca Robert Negoita ajunge primar. Atenite mare, mafia imobiliara in frunte cu Robert Negoita vor sa distruga parcul IOR in interes personal. Trebuie sa recunoastem, acest proiect este diabolic, intrece orice limita posibila a respectului pentru bucuresteni! Distrugerea parcului IOR este o crima. Nu trebuie lasati Dragos Savulescu si Robert Negoita sa puna in aplicare asa ceva! Cum sa ajunga primar R.N. un penal, un traficant de carne vie, un plasator de minore?! Iar acum pune la cale un boom imobiliar in centrul parcului IOR.
Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30.05.2012 18:13
Locuiesc in apropierea parcului IOR si, am aflat ca Robert Negoita, dupa ce va ajunge primar, va distruge parcul nostru, desfiintandu-l printr-un proiect de constructii de locuinte!!!! Oameni buni, asa ceva nu este posibil, sa se distruga un parc ca niste mafioti sa se imbogateasca luindu-ne bruma de sanatate pe care o avem cei care locuim in apropierea parcului IOR!
Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30.05.2012 18:15
Atentie mare la Robert Negoita!!! S-a aflat ca, in caz de va ajunge primar, acest nenorocit a pus la cale cu prietenul lui cel mai bun Dragos Savulescu, un proiect imobiliar in mijlocul parcului IOR. Vor sa distruga parcul in interes personal. Robert Negoita este dupa cum stiti un individ cu apucaturi bolnave, sa nu uitam de traficul cu minore, afacerile murdare, hotelul personal transformat in bordel...iar acum vrea sa dea inca un boom imobiliar in parcul IOR! Reactionati oameni buni, nu lasati pe acest bandit incult dar smecher sa ne distruga viata si linistea, desfiintandu-ne parcul!
Salvati parcul IOR de Robert Negoita
30.05.2012 18:16
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA