logo
BC SCM Timişoara - BC CSU Sibiu / Ultima deplasare din Top 6. Locul 2 e asigurat, dar "galben-albaştrii" vor mai mult de-atât!
Ovidiu BOICA
814 vizualizari
BC SCM Timişoara - BC CSU Sibiu / Ultima deplasare din Top 6. Locul 2 e asigurat, dar
Baschetbaliştii sibieni joacă, în această seară, pe terenul echipei mai bune a Timişoarei din acest sezon. Dan Fleşeriu, antrenorul "galben-albaştrilor", vorbeşte despre un nou succes în deplasare care să le permită jucătorilor săi să abordeze mai liniştiţi "finala" pentru primul loc la finalul fazei a doua a sezonului regulat.

Maratonul din Top 6 e pe cale să se sfârşească. În ultima săptămână în care sunt programate meciuri din faza a doua a sezonului regulat, CSU Sibiu o întâlneşte pe BC SCM Timişoara, în deplasare, apoi revine în "Transilvania" pentru eternul derbi al Ardealului ,cu "U" BT Cluj, campionata en-titre.
Primul dintre cele două dueluri va avea loc mâine seară, la Timişoara, cu BC SCM din localitate. "Galben-albaştrii" vor intra pe teren din postura de lideri în clasamentul Ligii Naţionale şi au neapărată nevoie de o nouă victorie pentru a rămâne sus de tot şi înaintea derbiului cu "U" BT.
Dan Fleşeriu, antrenorul principal al echipei sibiene, a afirmat, înaintea plecării spre Timişoara, că jucătorii săi vor avea de înfruntat "o echipă completă", care weekendul trecut a fost aproape de o victorie la Steaua. Tehnicianul speră ca sibienii să facă faţă până la final intensităţii cu care se va juca. "Este ultima deplasare din Top 6 şi din sezonul regulat, în sfârşit. Chiar dacă avem asigurat minim locul 2 înaintea play-off-ului, va fi un meci în care vom face tot posibilul pentru a ne mări şansele de a termina pe primul loc. Asta înseamnă că abordăm meciul foarte serios. Încercăm să obţinem o nouă victorie în deplasare, la Timişoara, pentru a aborda ultimul meci, cel de acasă, cu Clujul, de pe primul loc, cu mai multe variante de a rămâne acolo. Timişoara este o echipă completă, a demonstrat-o chiar şi în ultima etapă, în meciul de la Steaua, în care o bună parte din timp a reuşit să-i pună adversarului mari probleme şi să conducă. A avut chiar şi şansa victoriei. Cu siguranţă nu ne aşteaptă o partidă uşoară. Sperăm că vom lua deciziile bune în timpul jocului şi vom fi suficient de odihniţi pentru a putea face faţă până la final intensităţii meciului. Ne dorim, evident, încă o victorie", a spus Fleşeriu.
Înaintea acestei confruntări, CSU Sibiu are avantaj în întâlnirile directe, în acest sezon. După ce, în etapa a treia, au cedat cu 92-78, în Banat, "galben-albaştrii" şi-au trecut în cont două victorii, 81-73 şi 74-64, ambele în "Transilvania".
Partida de mâine seară începe la ora 19:30 şi va fi transmisă în direct de FRB TV.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia