logo
BC SCM Timișoara - BC CSU Sibiu: A treia deplasare consecutivă
Ovidiu BOICA
915 vizualizari
BC SCM Timișoara - BC CSU Sibiu: A treia deplasare consecutivă
© Dragoș DUMITRU
După Cluj și Oradea, baschetbaliștii sibieni joacă, mâine seară, în Banat. Dan Fleșeriu, antrenorul ”galben-albaștrilor”, susține că o eventuală victorie la Timișoara ar fi extrem de importantă în lupta pentru clasarea pe podium.

Mâine seară, din a treia deplasare consecutivă, baschetbaliștii sibieni speră să se aleagă cu mai mult decât î precedentele două, la Cluj și Oradea. Dan Fleșeriu, tehnicianul lui CSU, susține că jocul cu gruparea din Banat este important în lupta pentru clasarea pe unul din locurile 2-3.

  • ”Suntem pe ultima sută de metri. Începem returul fazei a doua a campionatului și trebuie să facem tot ceea ce e omenește posibil să ne menținem în lupta pentru locurile 2-3. În aceste condiții, victoria din meciul de mâine, cu Timișoara, este foarte importantă și sperăm să o obținem. Timișoara are o echipă foarte valoroasă, care a reușit să câștige confruntările cu echipe cu care noi nu am putut până acum. Așadar, va fi un test greu, exact așa cum au fost toate jocurile cu Timișoara de până acum”, a spus Dan Fleșeriu.

Meciul dintre BC SCM Timișoara și BC CSU Sibiu se dispută de la ora 17:30 și va fi transmis în direct de Digi Sport 4.
În etapa următoare, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, sâmbătă, 25 martie, de la ora 18:00, cu Steaua CSM EximBank, partidă ce nu va fi televizată. Biletele pentru acest meci s-au pus în vânzare începând de astăzi, la sediul Clubului din str. Rennes, nr. 2, și pe www.csusibiu.ro.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia