logo
FITS
BC Mureș Tg. Mureș - BC CSU Sibiu: Avem nevoie de (cel puțin) o victorie!
Ovidiu BOICA
1322 vizualizari
BC Mureș Tg. Mureș - BC CSU Sibiu: Avem nevoie de (cel puțin) o victorie!
Baschetbaliștii sibieni joacă mâine și sâmbătă alte două jocuri cu BC Mureș, în primul tur al play-off-ului. După 1-1 la Sibiu, ”galben-albaștrii” au nevoie de cel puțin un succes în deplasare.
Înfrângerea usturătoare din Vinerea Mare, de la Sibiu, în meciul 2 al întâlnirii cu BC Mureș, din primul tur al play-off-ului, scor 75-54, le-a dat socotelile peste cap ”galben-albaștrilor”. Baschetbaliștii sibieni au nevoie de cel puțin o victorie la Tg. Mureș pentru a rămâne în cărțile calificării în semifinalele Ligii Naționale. Înaintea celor două jocuri programate mâine și sâmbătă, pe terenul Mureșului, calculele sunt următoarele: cu două victorii, CSU Sibiu obține calificarea în faza următoare; dacă vor obție o singură victorie, jucătorii lui Dan Fleșeriu vor avea posibilitatea de a decide întâlnirea în meciul decisiv, pe teren propriu; cu două înfrângeri... Dar, nici nu vrem să luăm în calcul acest scenariu sumbru!
Dan Fleșeriu, antrneorul ”studenților” noștri, a susținut, înaintea plecării spre Tg. Mureș, că moralul jucătorilor săi a fost afectat în urma eșecului din meciul doi, în care au fost depășiți la toate capitotele. Tehnicianul a mai adăugat că starea de sănătate a baschetbaliștilor sibieni este bună, fiind depășite problemele de săptămâna trecută.
  • ”Evident, moralul nostru nu este cel mai bun posibil. Plecăm de la scorul de 1-1 și luptăm împotriva unei echipe foarte bune, cu foarte mulți aruncători buni, cu o apărare bună în ultimul meci al lor. Dar, până la urmă, ne-am dorit să ajungem aici, să jucăm cu cele mai bune echipe din campionat. Am vrut să ne întrecem cu ei și trebuie să facem maximum posibil astfel încât să câștigăm cel puțin un meci acolo. Starea de sănătate a băieților este ceva mai bună decât săptămâna trecută, am depășit problemele și să sperăm că, din punct de vedere fizic, vom fi mai proaspeți și vom reuși să facem jocuri cât mai bune și în apărare și în atac”, a spus Dan Fleșeriu.
Meciul trei al întâlnirii CSU Sibiu - BC Mureș e programat mâine seară, de la ora 17:30, iar al patrulea se va disputa două zile mai târziu, de la ora 20:00. Ambele partide vor fi trasmise în direct de unul din canalele Digi Sport.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia