Miza pe apărare. Fleşeriu: "E presiune mare pe noi"">
logo
BC CSU Sibiu - SCM "U" Craiova: Miza pe apărare. Fleşeriu: "E presiune mare pe noi"
Ovidiu BOICA
830 vizualizari
BC CSU Sibiu - SCM
CSU Sibiu joacă, mâine seară, primul meci din seria de patru consecutive programate pe teren propriu în această lună. Antrenorul "galben-albaştrilor" susţine că evoluţia modestă de la Galaţi şi-a pus amprenta asupra jucătorilor săi. În plus, aceştia vor avea de înfruntat o echipă cu o medie mare de puncte/meci.
După eşecul oarecum surprinzător cu Phoenix, baschetbaliștii sibieni revin în Palatul Sporturilor "Transilvania" pentru întâlnirea cu SCM "U" Craiova. Acesta este primul joc dintr-o serie de patru consecutive pe care le vor disputa la finalul acestui an jucătorii lui Dan Fleşeriu şi Cătălin Vulc pe teren propriu. Confruntarea are loc vineri, 8 decembrie, începând cu ora 18:30 și va fi transmisă LIVE pe Digi Sport.
Antrenorul principal al lui CSU, Dan Fleşeriu, consideră că meciul vine într-un moment nepotrivit pentru jucătorii săi, care vor avea de înfruntat o echipă cu o medie mare de puncte marcate în partidele din Liga Naţională. 
  • "Va fi un meci dificil, cu o echipă ce marchează, în medie, peste 90 de puncte. Va conta, extrem de mult, în ce măsură vom reuși noi să îi oprim din a marca atât de ușor. Meciul vine într-un moment în care avem presiune mai mare pe noi, pentru că am jucat foarte prost în ultima etapă și se pare că suntem într-o formă mai puțin bună. Depinde foarte mult de modul în care se vor mobiliza jucătorii noștri și cât de multă energie vor fi dispuși să depună pentru a opri adversarul", a spus Fleşeriu.
Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online, pe www.csusibiu.ro și www.kompostor.ro, iar în măsura în care vor mai fi disponibile, se vor comercializa și înaintea partidei, la caseria Palatului Sporturilor "Transilvania".
 
Campanie ShoeBox la "Transilvania"
Oficialii clubului sibian le reaminteşe tuturor celor care vor participa la meciurile "galben-albaştrilor", în luna decembrie, că BC CSU s-a alăturat campaniei naționale ShoeBox și sprijină Asociația WeHelp Sibiu în demersul său de a “pune un zâmbet pe fața unui copil de Sărbători”. Voluntarii WeHelp vor fi la intrarea principală în Sala Transilvania pentru a prelua cadourile pe care suporterii echipei noastre le pot aduce, înaintea partidei.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia