logo
FITS
BC CSU Sibiu pierde la Cluj, dar termină prima fază a Ligii Naționale pe primul loc
Ovidiu BOICA
1009 vizualizari
BC CSU Sibiu pierde la Cluj, dar termină prima fază a Ligii Naționale pe primul loc

Baschetbaliștii sibieni au cedat, în această seară, în ”Polivalenta” din Cluj-Napoca, la diferență de două posesii, scor 84-80, cu ”U” Banca Transilvania, în ultimul meci din prima fază a Ligii Naționale. Cu toate acestea, BC CSU rămâne pe primul loc înaintea Grupei 1-6, având același număr de puncte cu gruparea clujeană (25), dar având avantajul meciurilor directe după ce, în tur, a câștigat în ”Transilvania” cu 85-74.
”Galben-albaștrii” au câștigat cu 24-15 primul sfert. Clujenii au echilibrat meciul în actul secund (19-10), iar la pauza mare cele două echipe erau la egalitate. În cea de-a treia perioadă, ”U” BT a condus cu 37-34 și 39-37, însă jucătorii lui Dan Fleșeriu au întors rezultatul, ducându-se la +12. Ultimele 10 minute au început de la 68-56 pentru BC CSU. Clujenii au făcut un ultim sfert solit, reușind să revină la conducere și amenințând poziția în fotoliul de lider al lui CSU. Cu aproape două minute înainte de final ecartul era de 10 puncte (82-72), însă ”galben-albaștrii” au... dres busuiocul în timpul rămas. ”U” BT a câștigat cu 84-80, insuficient însă pentru a face rocada în fruntea clasamentului cu sibienii.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat Hardy (22 puncte), Pratt (20), Tamulis (15), Dragoste (9), Brosser (6), Philmore (4), Falker (3) și Cooper(unul). De la ”U” BT, Dykes a avut 24 de puncte.
BC CSU Sibiu 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia