Tribuna
PNL
BC CSU Sibiu câștigă cel de-al doilea meci de la Voluntari și egalează seria. Urmează două meciuri în ”Transilvania”
b.o.n.
529 vizualizari
BC CSU Sibiu câștigă cel de-al doilea meci de la Voluntari și egalează seria. Urmează două meciuri în ”Transilvania”

 

Echipa lui Tomas Rinkevicius s-a impus la diferență de o posesie în cel de-al doilea meci al seriei cu CSO Voluntari. După ce, în urmă cu două zile, cedaseră, tot în sala ”Gabriela Szabo”, cu 91-89, în această seară ”galben-albaștrii” au câștigat cu 98-96.
Sibienii au câștigat primul sfert cu 31-22, dar la pauza mare tabela indica egalitate (51-51), ilfovenii impunându-se cu 29-20 în actul secund.
Repriza a doua a fost mult mai echilibrată, iar după ce sfertul trei s-a terminat nedecis (22-22), CSU s-a impus cu 25-23 în cel decisiv, reușita lui Rareș Uță, din ultimele secunde, dovedindu-se decisivă.
De la BC CSU Sibiu s-au remarcat Marc Loving (21 puncte, 7 recuperări), Jay Threatt Jr. (17 puncte, 6 pase decisive), Pavlin Ivanov (17 puncte, 3 recuperări, două assist-uri), Rareș Uță (16 puncte, 9 recuperări), Monyea Pratt (12 puncte, 4 pase decisive, 3 recuperări) și Mirel Dragoste (10 puncte, două pase decisive).
Seria se mută acum la Sibiu, în ”Transilvania” urmând să se joace pe 18 și 20 aprilie. În cazul în care vor obține victoria de fiecare dată, ”galben-albaștrii” vor ajunge în semifinalele Ligii Naționale pentru al doilea an la rând.
Revenim cu amănunte! 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA