Tribuna
PNL
Bawab, în Qatar
Bawab, în Qatar

Atacantul iordanian Thaer Bawab şi-a reziliat, ieri, contractul cu formaţia Steaua Bucureşti, şi a semnat cu echipa Umm Salal din Qatar, notează ProSport.
Bawab (31 de ani) a venit la Steaua în iarna anului trecut, atunci când echipa a fost preluată de Laurenţiu Reghecampf. Iordanianul a înscris 3 goluri în 9 meciuri. Bawab a contribuit la calificarea Stelei în finala Cupei Ligii, marcând golurile victoriei cu Astra Giurgiu, scor 2-0.
Steaua a anunţat oficial despărţirea de Thaer Bawab şi a indicat noua echipă a iordanianului. Umm Salal a terminat acest sezon pe locul 5 în prima ligă din Qatar şi nu s-a calificat pentru Liga Campionilor Asiei.
650.000 de euro este cota de piaţă a lui Thaer Bawab, conform site-ului transfermarkt.com.
Thaer Bawab este un jucător născut în Amman, Iordania, pe 1 martie 1985. Acesta a emigrat, în copilărie, în Spania, alături de familie şi a început fotbalul la UE Cornella. La vârsta de 18 ani a fost transferat de Real Madrid, unde a evoluat la echipa de tineret, pentru care a marcat 30 de goluri într-un sezon. În 2004 a semnat un contract de profesionist cu Real Madrid, dar a evoluat doar pentru a treia echipă a clubului pînă în 2007, cînd s-a mutat la FC Barcelona B, pentru care a jucat şi a marcat de 3 ori. Au urmat trei sezoane în care a jucat tot în ligile inferioare din Spania, pentru L’Hospitalet, CD Alfaro si Moratalla CF. În iunie 2010 a ajuns în România, la Gloria Bistriţa, de unde a fost transferat, după numai jumătate de sezon, de Gaz Metan Mediaş. A rămas la Mediaş până în vara lui 2014, când a semnat cu CS Universitatea Craiova, echipă pentru care a jucat până în această iarnă, cînd a fost transferat de Steaua. La nivel de echipă naţională, Thaer a adunat 26 de selecţii şi 5 goluri pentru selecţionata Iordaniei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA