logo
Au început înscrierile la Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu
Ovidiu BOICA
928 vizualizari
Au început înscrierile la Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu
Ediţia a VI-a va avea loc, în premieră, în Poiana Braşov. Termenul limită de înscriere e 10 februarie. Concursul va avea loc pe 18 februarie.
Organizatorii Cupei de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu au dat startul înscrierilor la cea de-a VI-a ediţie, care va avea loc în data de 18 februarie. În premieră, competiţia se va desfăşura în staţiunea Poiana Braşov, pe Pârtia Drumul Roşu, varianta 3D.
Numărul maxim al concurenților va fi de 170, înscrierea fiind făcută în ordinea cronologică a primirii cererilor de înscriere. Cei care se înscriu peste acest număr vor fi trecuți pe o listă de aşteptare şi vor fi incluși în concurs în ordinea înscrierilor, în locul celor care, din diferite motive, nu s-au prezentat în timpul regulamentar pentru ridicarea numerelor de concurs sau nu au putut să ia parte la concurs. Persoanele din lista de aşteptare vor putea intra în concurs doar pe locurile libere din grupa în care se încadrează. Formularul de înscrieri poate fi găsit pe site-ul www.cupadeski.ro, se arată într-un comunicat de presă al Consulatului Austriei la Sibiu.
Termenul limită de înscriere este 10 februarie, ora 17:00. Înscrierea în competiţie este liberă, fără taxe de participare. 
Pentru mai multe informaţii, va rugăm accesaţi site-ul www.cupadeski.ro. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia