Tribuna
Atletismul sibian are viitor
Ovidiu BOICA
2633 vizualizari
Atletismul sibian are viitor
Patru sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii au urcat pe podium la Bucureşti, weekendul trecut.
Micuţii atleţi sibieni s-au întors cu patru medalii de la Campionatele Naţionale de copii, desfăşurate la Bucureşti, în perioada 2-4 aprilie.
Delia Popa (copii 1) a cucerit "argintul" la săritura în înălţime, cu 1,49 metri. Alexandru Teodorescu, tot la categoria copii 1, s-a clasat al treilea la triatlon, cu 1383 puncte. Alte două locuri trei au fost obţinute la copii 2. Miriam Pascu a luat "bronzul" la săritura în lungime, cu 4,39 metri, iar Marian Govoreanu a terminat pe 3 la săritura în înălţime (1,19 metri). Delia Popa este pregătită de prof. Adrian Toma, Alexandru Teodorescu, de prof. Mioara Magheru, iar Miriam Pascu şi Marian Govoreanu, de prof. Gabriel Băra.
"Rezultatele acestea ne dau speranţe că vine din urmă o generaţie foarte talentată. Sperăm ca, pe viitor, să repetăm rezultatele bune şi chiar să le îmbunătăţim, atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Ediţia aceasta a Campionatelor Naţionale de copii a adunat în lupta pentru medalii peste 1000 de sportivi, deci lupta pentru medalii a fost una viu disputată. Miriam Pascu şi Marian Govoreanu au stabilit recorduri personale. Îi felicit pe toţi profesorii Catedrei de Atletism a CSŞ Şoimii pentru aceste rezultate şi le mulţumesc părinţilor pentru sprijinul acordat", a declarat prof. Gabriel Băra, directorul adjunct al clubului sibian.
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA