Tribuna
Astăzi, la Teatrul "Gong", Gala Tineretului Sibian 2017. Cântă Florin Chilian
Astăzi, la Teatrul

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu organizează astăzi, de la ora 17:00, la Teatrul pentru Copii și Tineret "GONG" din Sibiu, o nouă ediție a Galei Tineretului Sibian. În cadrul evenimentului vor fi decernate premii pentru organizațiile și persoanele active în domeniile tineret, voluntariat și sport în anul 2017, în județul Sibiu. 
La fel ca la edițiile anterioare, în domeniul Tineretului vor fi decernate premii colaboratorilor, dar și câștigătorilor unor categorii speciale, jurizate din aplicațiile trimise din cadrul comunității sibiene pe parcursul lunii noiembrie, precum proiecte de/pentru tineret, proiecte extrașcolare, cea mai activă organizație de/pentru tineret sau voluntarul anului. 
Totodată în domeniul Sportului vor fi premiaţi cei mai buni sportivi din judeţ pe anul 2017 în cadrul categoriilor sporturilor olimpice și sporturi neolimpice. Se vor acorda premii speciale pentru cei care au susținut activitatea sportivă în județul Sibiu, vom premia antrenorul anului 2017. 
În cadrul evenimentului vom avea momente artistice. Ne vor onora cu prezența o trupă tânără sibiană  REVOLVER  ce abordează stilul muzical “Hard & Heavy, momente comice puse în scenă de Compania de Teatru BECOME. 
Gala Tineretului Sibian 2017 se va finaliza cu concertul interpretului Florin Chilian. 
Evenimentul este cofinanțat in cadrul programului național P2- Program de susţinere a acțiunilor de tineret al Ministerului Tineretului și Sportului precum și de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei Culturale 2017 prin Școala Populară de Arte și Meserii "Ilie Mincu”. 
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA